RDR 2 581 TL'ye alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MeReKGs67
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 399
  • Etiketler Etiketler
    rdr rdr 2
Alınır ama oyun yavaş açılıyor eğer sıkmaz derseniz sarar muhteşem bir oyun.

İlk oyun kronolojik olarak daha sonrada geçiyor yanılmıyorsam yani ilk oyunu oynaman şart değil.Oyun baya iyi ama baş kısımları sıkıcı.Dlss4ün en fazla yaradığı oyun diyebilirim kendi dlss sürümü cok eski.Tr yama da kurmanı da tavsiye ederim.Fiyat olarak epicte yaz indirimi ile 450 civarına düşer yine 90 lirada iadesi olur beklemek istersen.

37. saatte oyun açılıyor hocam... Şaka falan kimi oyuncunun hastası olduğu kimi oyuncuya da hiç hitap etmeyen bir oyun. Ben ₺120 civarına almıştım keşke o paraya 3-4 kutu sakız alsaydım diyorum en azından bol sarımsaklı bir işkembe içtikten sonra ağzım kokmazdı... Oyunu izleyin temposunu ve hikayesini görün sararsa alın. Ben şahsen ne kadar "kaliteli" bir oyun olsa da tavsiye etmiyorum.

Alınmaz bence oyunu oynarken sıkıntıdan baygınlık geçirdim resmen. Üstteki arkadaşa katılıyorum da kaşıklı abla sağ olsun cebimden para eksilmedi en azından

Oynamadan once bu dusuncedeydim biraz oynayip o ayrintili dunyasinda kaybolduktan sonra fikrim tamamen degisti keske RDR 3 ciksa GTA 6 yerine. xD Oyun resmen film gibi ve başrol sensin efsane oyun.

90 lira iade derken?

RDR2 akıp giden bir oyun değil yavaş ve hantal ama hikaye ve açık dünyası oyuncuyu cezbediyor zaten. Mesela Dying Light'ten sonra RDR2 gireyim dersen 10dk oynayamazsın. Günümüz ekonomisine gelince 581, 1 sıfır çıkar 58.1TL. Yani 58TL gibi bir şey oluyor Ultimate Edition ise ve türü seviyorsanız alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…