RDR 2 için güvenilir Türkçe Yama önerisi

Altaist

Uzman
Yer
Türkiye
RDR 2 için güvenilir herkesin kullandığı ve tam çevirisi olan ücretsiz Türkçe yama var mı?

Bu yama yeniden düzenlenmiş değildir, sıfırdan yapılmıştır. Anonymous’un yaması ile bir alakası yoktur.
Rdr2 için yapılan en iyi yamanın bu yama olduğunu düşünüyorum.

Bu yama yeniden düzenlenmiş değildir, sıfırdan yapılmıştır. Anonymous’un yaması ile bir alakası yoktur.
Zip neden şifreli? Diğer Türkçe yamalarda zip dosyalarında şifre ile karşılaşmamıştım. VirusTotal'den tek tek tarattım, bazı dosyalarda trojan çıktı. Neden böyle trojan çıkıyor, anlamadığımdan soruyorum.

Bak, şimdi yanlış yazdığımı fark ettim. Evet, yama sıfırdan yapıldı, teşekkür ederim.

Tüm yamalarda trojan tespit ediliyor ama hepsi false positive.

Bak, şimdi yanlış yazdığımı fark ettim. Doğruyu sıfırdan yaptın, teşekkür ederim.

Tüm yamalarda trojan tespit ediliyor ama hepsi false positive.
Kusura bakmayın gerçekten bilmediğimde soruyorum. false-positive olayı tam olarak nedir, diğer konularda görüyorum ama anlamıyorum.

Kusura bakmayın gerçekten bilmediğimde soruyorum. false-positive olayı tam olarak nedir, diğer konularda görüyorum ama anlamıyorum.
False positive, antivirüs programının zararsız bir dosyayı yanlışlıkla virüs gibi algılamasıdır. Yani dosya güvenlidir, ama program virüs var diyor.

False positive, zip şifresi sayfada yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…