Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Yeniden düzenlenmiş, temiz ve elden geçirilmiş çeviri hali mevcut. Bunu güvenle kullanabilirsiniz.
forum.donanimhaber.com
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çev
Bu yama yeniden düzenlenmiş değildir, sıfırdan yapılmıştır. Anonymous’un yaması ile bir alakası yoktur.Yeniden düzenlenmiş, temiz ve elden geçirilmiş çeviri hali mevcut. Bunu güvenle kullanabilirsiniz.
![]()
(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama | DonanımHaber Forum
Emeği Geçenler: : Çeviri aracı, doku ve font desteği. : Yama dosyasının stabilite testi. OMFG EPIC: Bölge adları dokularının Türkçeleştirilmesi. Çevforum.donanimhaber.com
Rdr2 için yapılan en iyi yamanın bu yama olduğunu düşünüyorum.
Zip neden şifreli? Diğer Türkçe yamalarda zip dosyalarında şifre ile karşılaşmamıştım. VirusTotal'den tek tek tarattım, bazı dosyalarda trojan çıktı. Neden böyle trojan çıkıyor, anlamadığımdan soruyorum.Bu yama yeniden düzenlenmiş değildir, sıfırdan yapılmıştır. Anonymous’un yaması ile bir alakası yoktur.
- Makaleler
- 2
Bak, şimdi yanlış yazdığımı fark ettim. Evet, yama sıfırdan yapıldı, teşekkür ederim.Bu yama yeniden düzenlenmiş değildir, sıfırdan yapılmıştır. Anonymous’un yaması ile bir alakası yoktur.
Tüm yamalarda trojan tespit ediliyor ama hepsi false positive.Zip neden şifreli? Diğer Türkçe yamalarda zip dosyalarında şifre ile karşılaşmamıştım. VirusTotal'den tek tek tarattım, bazı dosyalarda trojan çıktı. Neden böyle trojan çıkıyor, anlamadığımdan soruyorum.
Kusura bakmayın gerçekten bilmediğimde soruyorum. false-positive olayı tam olarak nedir, diğer konularda görüyorum ama anlamıyorum.Bak, şimdi yanlış yazdığımı fark ettim. Doğruyu sıfırdan yaptın, teşekkür ederim.
Tüm yamalarda trojan tespit ediliyor ama hepsi false positive.
- Makaleler
- 2
False positive, antivirüs programının zararsız bir dosyayı yanlışlıkla virüs gibi algılamasıdır. Yani dosya güvenlidir, ama program virüs var diyor.Kusura bakmayın gerçekten bilmediğimde soruyorum. false-positive olayı tam olarak nedir, diğer konularda görüyorum ama anlamıyorum.
False positive, zip şifresi sayfada yazıyor.Zip neden şifreli? Diğer Türkçe yamalarda zip dosyalarında şifre ile karşılaşmamıştım. VirusTotal'den tek tek tarattım, bazı dosyalarda trojan çıktı. Neden böyle trojan çıkıyor, anlamadığımdan soruyorum.