Detaylar
Kim cevapladı?Bitirdikten sonra oyuna devam etmeni pek önermem aslında. Beni öyle sarmamıştı. Baştan başlayıp atladığın yan görevleri yapabilirsin. Onun dışında eğer oyunun dünyasını çok beğenmediysen yapacak pek bir şey yok gibi.
Ne var mesela yapılacak? Yan görev dışında.Bitirdikten sonra oyuna devam etmeni pek önermem aslında. Beni öyle sarmamıştı. Baştan başlayıp atladığın yan görevleri yapabilirsin. Onun dışında eğer oyunun dünyasını çok beğenmediysen yapacak pek bir şey yok gibi.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Nasıl yoktu hocam büsbüyük dünyası var.
@Kedicik hocamın dediği gibi fazla bir anlamı kalmıyor sonra.Oyun bitmek üzere. Bitirdikten sonra neler yapılabilir? Online dışında. GTA V'de yapılacak pek bir şey yoktu.
Ascendency
Yetkin
- Makaleler
- 2
Roleplay sunucuları var, tek oyunculu modlar var, var da var. GTA V'de Online hariç yapılacak bir şey yok diyorsunuz, fakat insanlar yıllardır her gün saatlerce oynuyor.
Boş boş araba sürmek ve çatışmak sadece. Aynı şey GTA 3'te de var. Tek farkı haritası büyük.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Şahsen ben araba sürmeyi ve çatışmayı seviyorum. Online'de olan toplu soygun görevleri çok eğlenceli. Tabi bu benim şahsi fikrim.Boş boş araba sürmek ve çatışmak sadece. Aynı şey GTA 3'te de var. Tek farkı haritası büyük.
Online'ını oynuyorlar. Hikaye modunu değil.fakat insanlar yıllardır her gün saatlerce oynuyor.