Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Şu en güncel ve Türkçe desteği de olan yama gibi.
(Link şu anda kırık ama yakında düzelir diye umuyorum.
Video rehber:
Virüs şüphensine karşın GitHub linki:
Video rehber:
Video rehber:
Video rehber:
Luna1057
Yetkin
Video rehber:
![]()
Teşekkürler.
- Makaleler
- 2
Video rehber:
![]()
Recep Bey, merhaba. Aslında, ilk çıkan ve güncel yamalara sahip olan "Makine Çeviri" grubu var. Oradan indirmek daha mantıklı olacaktır. Discord linki mevcut; Google'da "Makine Çeviri Discord" yazarak kolayca bulabilirsiniz.
tarikbalki
Uzman
Dostum Recep Bey'in paylaştığı video benim ve yama da benim. Makine çeviri hatalı ve eksik bir yama sunduğu için üzülerek belirteyim ki asla daha iyi diyemezsin. En iyi yama benim yamamdır ve her platformda hatasız çalışır. Ayrıca oyunun orijinal fontuyla yazar. Keyifli forumlar...Recep Bey, merhaba. Aslında, ilk çıkan ve güncel yamalara sahip olan "Makine Çeviri" grubu var. Oradan indirmek daha mantıklı olacaktır. Discord linki mevcut; Google'da "Makine Çeviri Discord" yazarak kolayca bulabilirsiniz.
- Makaleler
- 2
Lafa bak, bu özgüven nereden geliyor? Hadi, F5 çek.Dostum Recep Bey'in paylaştığı video benim ve yama da benim. Makine çeviri hatalı ve eksik bir yama sunduğu için üzülerek belirteyim ki asla daha iyi diyemezsin. En iyi yama benim yamamdır ve her platformda hatasız çalışır. Ayrıca oyunun orijinal fontuyla yazar. Keyifli forumlar...
tarikbalki
Uzman
Özgüvenimin kaynağı yaptığım işin en iyisi olduğunu biliyor olmam.Lafa bak, bu özgüven nereden geliyor? Hadi, F5 çek.![]()
F5
Video rehber:
![]()
İş bilen insanların bu şekilde destekleyici aksiyonları beni benden alıyor. Çok teşekkür ederim paylaşım için
Llama
Yetkin
Özgüvenimin kaynağı yaptığım işin en iyisi olduğunu biliyor olmam.
F5
İş bilen insanların bu şekilde destekleyici aksiyonları beni benden alıyor. Çok teşekkür ederim paylaşım için![]()
Dostum Recep Bey'in paylaştığı video benim ve yama da benim. Makine çeviri hatalı ve eksik bir yama sunduğu için üzülerek belirteyim ki asla daha iyi diyemezsin. En iyi yama benim yamamdır ve her platformda hatasız çalışır. Ayrıca oyunun orijinal fontuyla yazar. Keyifli forumlar...
Yamalarınız neredeyse birebir aynı çünkü Makine Çeviri'nin yaması da sizin yamanız da Anonymous Çeviri'nin 7 ay boyunca geliştirdiği yamayı temel alıyor
Küçük düzeltmeler yapsanız bile gidip de bunlar için kendinize işin en iyisi demeniz çok ironik geldi Tarık bey
Son düzenleme:
tarikbalki
Uzman
Anonymous Çeviri'nin başlayıp bıraktığı çeviriyi alıp hem oyunun orijinal fontuna çevirdik, hem Türkçe karakter problemini çözdük, hem de oyunda çoğu oyuncunun görmediği yerlerdeki yazıları bile orijinal fontuyla birebir aynı olacak şekilde çevirip düzenledik. Ayrıca her platformda çalışacak hale getirdik. Yaklaşık ''550.000'' satır çevirip düzenlediğimiz ve arka planda farklı uğraşlar olduğu için "küçük düzeltmeler" diyemiyorum özür dilerimYamalarınız neredeyse birebir aynı çünkü Makine Çeviri'nin yaması da sizin yamanız da Anonymous Çeviri'nin 7 ay boyunca geliştirdiği yamayı temel alıyor.
Küçük düzeltmeler yapsanız bile gidip de bunlar için kendinize işin en iyisi demeniz çok ironik geldi Tarık bey.
Eki Görüntüle 93670