Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alex Mason

Yetkin
Merhaba Makine Çevirinin RDR2 Türkçe yaması güvenilir mi? Virüs bulaşması gibi bir sıkıntı olur mu?

1707401826434.webp

1707401842767.webp

Kaspersky Premium seçiçi tarama ile dosyayı da MC yama yükleyiciyde taradım bir sıkıntı çıkmadı.

Hızlı tarama sonucunda da sıkıntı çıkmadı.
Tam tarama da yaptım onda da çıkmadı.

Yine endişelendim ve bir konu açmak istedim
Sizin gözlemlerinizde virüs bulaştı mı veya kullandığınız antivrüs programı virüs algıladı mı?

Dosya Ekleri

• 1707401812646.webp
    1707401812646.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 115
VirusTotal sitesine yükleyip linki paylaşabilir misin?
rar dosyası temiz çıktı.

1707407874211.webp

Fakat mc yama yükleyici de 2 tane antivirüs programı şüpheli çıktı. false-positive mi bunlar?
1707407955303.webp

VirusTotal sitesine yükleyip linki paylaşabilir misin?
Kaspersky premium kullanuyorum. Kaspersky ile hem hızlı hem tam tarama yaptım bir tehdit bulmadı. Ama yine de içim rahat etmesi için konu açtım.

Merhaba Makine Çevirinin RDR2 Türkçe yaması güvenilir mi? Virüs bulaşması gibi bir sıkıntı olur mu?

Eki Görüntüle 17324

Eki Görüntüle 17325

Kaspersky Premium seçiçi tarama ile dosyayı da MC yama yükleyiciyde taradım bir sıkıntı çıkmadı.

Hızlı tarama sonucunda da sıkıntı çıkmadı.
Tam tarama da yaptım onda da çıkmadı.

Yine endişelendim ve bir konu açmak istedim
Sizin gözlemlerinizde virüs bulaştı mı veya kullandığınız antivrüs programı virüs algıladı mı?
Aklımda bulunsun bunu kullanayım RDR2 indirdiğimde.

rar dosyası temiz çıktı.

Eki Görüntüle 17351

Fakat mc yama yükleyici de 2 tane antivirüs programı şüpheli çıktı. false-positive mi bunlar?
Eki Görüntüle 17355

Kaspersky premium kullanuyorum. Kaspersky ile hem hızlı hem tam tarama yaptım bir tehdit bulmadı. Ama yine de içim rahat etmesi için konu açtım.
Böyle çok bilinmedik antivirüsler yakalar, genel olarak false-positive olarak görülür yine de forumlarda araştırmak daha güvenlidir.