GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. RDR 2 için aşağıya bıraktığım yamayı kurdum. Herkes buna sorunsuz dediği için bunu kurdum. Bütün Türkçe harfler var fakat "ı" harfi yok. Onun yerine kare gözüküyor. Resim olarak bıraktım. Nasıl çözebilirim?

Ekran görüntüsü 2025-08-19 210111.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
rdr2-translator.xml dosyasını açıp CTRL F 'e bastıktan sonra "ı" harflerini "i" ile değiştirin hepsini tek seferde. Bu şekilde kesin çözüm rahatsız olmayacaksanız.

Bu Türkçe yamayı neden kullanmıyorsunuz? Yama tamamen el çevirisiyle yapılmış ve tertemiz, düzgün bir yama olmuş. Ayrıca yapan kişi de bilindik biri, adam hep Rockstar oyunlarına sıfırdan el çeviri olarak yama yapmış. Bunu istersen kullan.

Merhaba. RDR 2 için aşağıya bıraktığım yamayı kurdum. Herkes buna sorunsuz dediği için bunu kurdum. Bütün Türkçe harfler var fakat "ı" harfi yok. Onun yerine kare gözüküyor. Resim olarak bıraktım. Nasıl çözebilirim?

Eki Görüntüle 175487

https://drive.google.com/file/d/1419821rW-b_MQHbjl9MZ36Hl05XdDmaY/view?usp=drive_link istersen yaması bende var hatası yok 2 tane koydum eskisini silersin ikisini de denersin uygun olanı kullanırsın.