Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, RDR2'de 1080P ayarlarda 50 FPS civarı alıyorum ama sanki 30 FPS de oynuyorum gibi kasma hissi yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Ayrıca oyun dosyalarını doğrulama yapmama rağmen oyunda RAM kullanımı 4GB'yi geçmiyor bazı forumlarda daha fazla kullanması gerektiğini söylüyorlar. 16GB RAM var bilgisayarda.

Sistem bilgileri:
  • 16GB RAM
  • GTX 1650
  • i7 3770

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, RDR2'de 1080P ayarlarda 50 FPS civarı alıyorum ama sanki 30 FPS de oynuyorum gibi kasma hissi yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Ayrıca oyun dosyalarını doğrulama yapmama rağmen oyunda RAM kullanımı 4GB'yi geçmiyor bazı forumlarda daha fazla kullanması gerektiğini söylüyorlar. 16GB RAM var bilgisayarda.

Sistem bilgileri:
  • 16GB RAM
  • GTX 1650
  • i7 3770
O sorun 90FPS'te bile var. 120 FPS'ten az alıyorsam oyunun grafik seviyesini düşürüyorum.

Deneyeceğim.

Hocam, sorun sadece %1 FPS ile ilgili değildir.
Asıl sorun ne olabilir hocam RAM kullanımı normal değil çünkü test videolarını izlediğim zaman oyun 6-8GB RAM kullanıyor ama bende 4GB'yi geçmiyor.

O sorun 90FPS'te bile var. 120 FPS'ten az alıyorsam oyunun grafik seviyesini düşürüyorum.
Oyun orta ayarlarda hocam fazlada düşürmek istemiyorum oyunun o güzel grafik tadı kaçmasın diye.

Asıl sorun ne olabilir hocam RAM kullanımı normal değil çünkü test videolarını izlediğim zaman oyun 6-8 GB RAM kullanıyor ama bende 4 GB'yi geçmiyor.

Oyun orta ayarlarda hocam fazlada düşürmek istemiyorum oyunun o güzel grafik tadı kaçmasın diye.

Sisteminiz oyun için pek yeterli değil. FSR vb. çözümlerle FPS'inizi bir miktar arttırabilirsiniz. Eğer grafik ayarlarınıda düşürürseniz daha iyi hissedersiniz?

Hocam bilemiyorum ki oyunun grafikleri güzel grafiklerinde tadını çıkarmak istiyorum fazla düşürmek istemiyorum o yüzden dedim.

Texture düşürme sadece, diğerlerini elden geçir. Kaplama kalitesi RDR'de çok etkili ve Ultra'dan aşağıdaysa çok kalite kaybediyor. Gerçi senin sorun büyük ihtimalle zaten bu. Vram yetersiz kalıyor.