Hocam zaten iyi ama bilgisayar başında en fazla 2 saat durabiliyorum ortalama ben direkt ana görevden devam etmek istiyorum çünkü daha çok sarıyor, zamanım olsa böyle konu açmam zaten.
Karışmak gibi olmasın ama fazla boş vakti olmayan ve PC başında kısa bir süre vakit geçirebilen kişiler için Red Dead Redemption ve buna benzer bol içeriklere sahip, açık dünya oyunları zaten pek uygun değiller. Daha lineer yapıda ilerleyen oyunlar size çok daha uygun gibi duruyor.

Yine de kısıtlı bir zaman içerisinde hem RDR oynayıp hem de oyundan zevk almak istiyorsanız, bunun gibi bir konu açmak yerine keyfinize göre takılın derim. Sonuçta kendinizi zorlamanız gerekmiyor. Elbette ki yan görevlerin birçoğu oldukça zevkli ve üzerinde uğraşılmış görevler ancak adı üstünde "yan görev" olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yani oyundan zevk alabilmeniz veya oyunu anlayarak, bitirebilmeniz için yan görevleri yapmanız şart değil. Söylediğim gibi zamanınız dar olduğundan dolayı olabildiğince oyundan zevk almaya bakın. Gerisi pek de önemli değil.

Zaten Red Dead Redemption 2'den bahsediyoruz. Tekrar oynamaya oldukça müsait oyunlardan birisidir. İleride daha bol vaktiniz olduğunda oyuna baştan başlayıp, bu sefer yan görevlerini de yapabilirsiniz. Hem oyunla ilgili anılarınız tazelenecektir hem de "vay be" dediğiniz sahnelerle de karşılaşacaksınız.

Chapter 5'e geldim bütün yan görevleri durmadan yaptım ve şimdi bırakmak saçma olur, zaten yan görevler sıkıcı değil sarıyor ama zamanım olmadığı için sıkıntı biraz ama teşekkürler herkese.

Gunde maks. 4 saat ve genelde 1,5 saat oynayarak RDR 2 de 400 saatim var. Katilmiyorum.
Bende oyunu aynı şekilde bitirmiştim. Çalıştığım zamanlarda günde 3 - 5 saat filan anca verimli bir şekilde oynayabiliyordum. Böyle gide gide oyunu bitirdim. Yinede herkes aynı değil dostum. Bazı kişiler yoğun çalışma temposunun ardından evine geldiğinde rahatlamak için daha chill yapıda oyun arayışına girebiliyorlar.

Yani tamamen kişinin zevklerine ve tercihlerine bağlı olarak değişebilen bir durumdan bahsediyoruz. O yüzden katılmıyor olman normal bir durum.

Bende oyunu aynı şekilde bitirmiştim. Çalıştığım zamanlarda günde 3 - 5 saat filan anca verimli bir şekilde oynayabiliyordum. Böyle gide gide oyunu bitirdim. Yinede herkes aynı değil dostum. Bazı kişiler yoğun çalışma temposunun ardından evine geldiğinde rahatlamak için daha chill yapıda oyun arayışına girebiliyorlar.

Yani tamamen kişinin zevklerine ve tercihlerine bağlı olarak değişebilen bir durumdan bahsediyoruz. O yüzden katılmıyor olman normal bir durum.

Bence rahatlamak icin de RDR 2 uygun ama sadece balik tutma, at ile doga gezintisi gibi durum;larda falan. Tabii gezerken yanan bir arabayi uzerinize atan ceteler olmadigi surece. Her neyse konu dagilmasin.

Yan gorevler hikaye icin onemsiz ama gercekten cok guzel yan gorevler var. Yan gorevleri yapinca easter egg de gorebiliyorsun. Ayrica kazanim aliyorsun. Bir de yan gorevler hem gercekcilik katiyor hem de onur verebiliyor. Bu da marketlerden falan urun alirken indirim yapilmasini saglar. Onemli degiller. ama bence kesinlikle yapilmadi. Hem hikayenin yavas yavas ilerlemesi daha gercekci oluyor. Tabii ki oyuncu daha iyi bilir.