Semih_gdk10

Becerikli
RDR1'in son görevini oynamak istiyorum. John'un öldüğü bölümü de içeren bir save dosyası gönderebilir misiniz?

RDR1'in son görevini oynamak istiyorum. John'un öldüğü bölümü de içeren bir save dosyası gönderebilir misiniz?
Yanlışlık olmasın John'un Öldüğü bölümü de oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanlışlık olmasın John'un Öldüğü bölümü de oynamak istiyorum.
RDR1 kayıt dosyalarını bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Kayıt Dosyalarının Bulunduğu Yeri Bulun:
- Öncelikle, RDR1'in kayıt dosyaları genellikle oyunun yüklü olduğu klasör içerisinde bulunur.
- Windows için, genellikle şu adreslerde bulunabilir:
- C:\Users\<Kullanıcı Adı>\Documents\Rockstar Games\Red Dead Redemption\
- veya
- C:\Users\<Kullanıcı Adı>\AppData\Local\Rockstar Games\RDR\

2. Kayıt Dosyalarını Kontrol Edin:
- Bu klasörde "save" ya da benzeri isimlendirilmiş dosyaları arayın. Genellikle dosya uzantısı .sav veya .dat şeklindedir.

3. Kayıt Dosyasını Yedekleyin:
- Eğer kayıt dosyalarınızı değiştirmek veya paylaşmak istiyorsanız, öncelikle mevcut dosyanızı güvenlik amacıyla başka bir yere kopyalayın.

4. Kayıt Dosyalarını Paylaşmak İçin:
- Eğer bir arkadaşınızın kayıt dosyasını almak isterseniz, yukarıdaki adımları izleyerek kendi kayıt dosyanızın bulunduğu klasörü ziyaret edebilir ve istediği dosyayı alabilirsiniz.

Eğer kayıt dosyalarınız bu klasörlerde yoksa veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, daha fazla teknik bilgi sağlayabilir misiniz?