Detaylar
Kim cevapladı?ReloadingData
Yetkin
Hemen gelmez bence.Merhaba,
RDR1 mobil Türkçe yama gelir mi, ihtimali var mı?
Ömer_Yeter
Yetkin
Rockstar'ın hiçbir oyununa bugüne kadar Türkçe yama gelmedi. Tahminimce de gelmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
ElderAssassin
Yetkin
Mobil GTA San Andreas'e gelmişti. İlla resmi yama olmasına gerek yok, modderlar yapıyor.Rockstar'ın hiçbir oyununa bugüne kadar Türkçe yama gelmedi. Tahminimce de gelmez.
Chloe Price
Uzman
Kalenderadam
Başarılı
Türkçe yamanın gelmesini illaki isteriz fakat gelmeyeceğini düşünüyorum.
rafasilvaa11
Uzman
GTA Vice City’nin hem PC hem de mobilde Türkçe altyazı ve Türkçe dublaj yamaları var. GTA San Andreas’ın hem PC hem mobil sürümleri için (troll, normal) Türkçe altyazı yamaları var; ayrıca şu anda Türkçe dublaj modu yapılıyor (şu an betada). Bully’nin PC’de Türkçe yaması var, mobilde de dosyalar şifreli olduğu için yeni yeni çözdüler; şu an beta Türkçe yaması mevcut. GTA 3’ün mobil ve PC’de Türkçe yaması var. Rockstar’ın piyasada Türkçe yamasız oyunu yok, PSP sürümlerine bile Türkçe yama yapıyorlar. Artı olarak bunlarda mod desteği de var, yani CLEO mod bile kuruluyor. Sırf sana cevap yazmak için gecenin bir yarısı hesaba giriş yaptım. İnşallah resmî dil desteğinden bahsetmişsindir.Rockstar’ın hiçbir oyununa bugüne kadar Türkçe yama gelmedi. Tahminimce de gelmez.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ömer_Yeter
Yetkin
GTA Vice City’nin hem PC hem de mobilde Türkçe altyazı ve Türkçe dublaj yamaları var. GTA San Andreas’ın hem PC hem mobil sürümleri için (troll, normal) Türkçe altyazı yamaları var; ayrıca şu anda Türkçe dublaj modu yapılıyor (şu an betada). Bully’nin PC’de Türkçe yaması var, mobilde de dosyalar şifreli olduğu için yeni yeni çözdüler; şu an beta Türkçe yaması mevcut. GTA 3’ün mobil ve PC’de Türkçe yaması var. Rockstar’ın piyasada Türkçe yamasız oyunu yok, PSP sürümlerine bile Türkçe yama yapıyorlar. Artı olarak bunlarda mod desteği de var, yani CLEO mod bile kuruluyor. Sırf sana cevap yazmak için gecenin bir yarısı hesaba giriş yaptım. İnşallah resmî dil desteğinden bahsetmişsindir.
Tabii ki resmi dil desteğinden bahsettim?