17 kıyafet, %100 ana oyun görevleri ve %100 yan ve yabancı görevleri ayrıca 4 ana mücadele tamamlandı. Yaklaşık 5K dolar para da var. Satılmayan 4 efsanevi hayvan postu- eti ve kalbi de duruyor. Satılırsa para da artacaktır.

2 ev satın alınmadı. Yapılacak 2 (%100 save için gerekli) mücadele var. Tüm rare weaponlar da tam değil.

Bunlar sadece fulleme merakı olanlar için. Oyunda yapılacak bunlar dışında hiçbir şey kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansına rağmen PS3'de bayıla bayıla oynamıştım. RDR 2'den çok daha hızlı ve seri akan bir oyun. Eğer RDR 2'nin ağırlığından hoşnut değilseniz RDR 1 çok keyif verecektir. Yılına göre çok iyi bir oyun. Kocaman haritası ve oyun bittikten sonra yapılabilecek tonla yan içerik var. Sırf haritasını gezmek bile bir keyif veriyor insana, bu save dosyası ile bence onu da sağlayabilir insanlar.

Performansına rağmen PS3'de bayıla bayıla oynamıştım. RDR 2'den çok daha hızlı ve seri akan bir oyun. Eğer RDR 2'nin ağırlığından hoşnut değilseniz RDR 1 çok keyif verecektir. Yılına göre çok iyi bir oyun. Kocaman haritası ve oyun bittikten sonra yapılabilecek tonla yan içerik var. Sırf haritasını gezmek bile bir keyif veriyor insana, bu save dosyası ile bence onu da sağlayabilir insanlar.
Katılıyorum bu yoruma tamamen. RDR2 %100'e yakın bir tamamlama için bu kadar heves vermemişti. Oyun akıyor. Hikayede ve oyunda tek eksiği Arthur'un o sene planlanmamış olması.