Detaylar
Kim cevapladı?Elden Ring'e yeni başladım, neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Yaklaşık 4 saattir oynuyorum ve araştırıp oyundaki iyi silahlardan birini aldım fakat 9 vuruyor, nedenini anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 232886
Gördüğün gibi kuvvet ve çeviklik kısmı kırmızı yanıyor. Yani senin karakterine uygun bir kılıç değil bu. Karakteri kuvvet ve çeviklik odaklı geliştirmelisin, zırhları da ona göre giymelisin.
Egee
Başarılı
Seviye atlama yerinden kuvvet ve çevikliği uygun seviyeye getirirsem düzelir mi yani?Gördüğün gibi kuvvet ve çeviklik kısmı kırmızı yanıyor. Yani senin karakterine uygun bir kılıç değil bu. Karakteri kuvvet ve çeviklik odaklı geliştirmelisin, zırhları da ona göre giymelisin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Egee
Başarılı
Hocam konudan bağımsız bir şey soracağım; bu içtiğimiz canımı dolduran iksirden 6 tane var ama büyü iksirinden 1 tane var, onu nasıl ayarlayacağım?Seviyen kılıca yetersiz, tek elle belki kullanabilirsin.
Kuvettin 18, çevikliğin 17 olmalı.
6ODRA
Uzman
- Makaleler
- 1
Herhangi bir grace noktasından.Hocam konudan bağımsız bir şey soracağım; bu içtiğimiz canımı dolduran iksirden 6 tane var ama büyü iksirinden 1 tane var, onu nasıl ayarlayacağım?
Seviye atlama yerinden kuvvet ve çevikliği uygun seviyeye getirirsem düzelir mi yani.
Evet.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-