Evet, bu konu diğerlerinden farklı olarak bazı iç serzenişlerimi içerecek. Ve bu seriyi seven bazı arkadaşlar da beni linç edebilir. Öncelikle şundan bahsederek başlayayım: Bildiğiniz gibi bugün Elden Ring'in DLC'si ile alakalı yeni bir fragman yayınlandı. İşte bu konuyu açmaya iten sebep de tam olarak bu. Fragmanı izlemedim çünkü DLC'ye karşı en ufak bir heyecan hissetmiyorum. Çünkü Elden Ring'i 5 saat oynadım ve sıkıntıdan bıraktım. Oynanışı fena değil, ama oyunda gelişmek zaman isteyen bir iş. Bir de oyun zor. Hem de öyle böyle değil. Oyuna 5-6 saatimi verdim ama adam gibi gelişemedim. Rehber izliyorum, alakasız yerlere gidiyorum ama aldığım şeylerin etkisini göremiyorum. Oyunu tamamen rehberle tamamlamak da beni sıkar bir noktada. Bunun aynısını Dark Souls için de diyebilirim. Dark Souls ve Dark Souls 3'ü oynadım ve hepsinde ilk bossta bıraktım. Herkesin kolay dediği o bossları geçemedim. Hatta sinirden Dark Souls 3'ü iade etmiştim. Bakın, bana çıkıp da beceriksiz muamelesi yapmayın. Ben sadece bu oyun serisini sevmeye çalışıyorum ama başaramıyorum. O kadar ki, DLC bile gram heyecanlandırmadı beni. Bana bu konu hakkında biraz akıl verebilir misiniz?