zalfo430 7

Uzman
Başlıktaki hatayı alıyorum. Çoğu şeyi de denedim ama olmadı. Son olarak Windows kullanıcı adını İngilizce'ye çevirmeye çalışacağım, böyle bir çözüm varmış. Şu an PC adı “Kazım”. Bunu nasıl değiştirebilirim?

Not: Windows 11.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktaki hatayı alıyorum. Çoğu şeyi de denedim ama olmadı. Son olarak Windows kullanıcı adını İngilizce'ye çevirmeye çalışacağım, böyle bir çözüm varmış. Şu an PC adı “Kazım”. Bunu nasıl değiştirebilirim?

Not: Windows 11.
Hocam Win+R yapıp netplwiz yazın. Ondan sonra açılan pencerede hesabınızı seçip özelliklere basın. Oradan kullanıcı adını değiştirebilirsiniz.

Hocam Win+R yapıp netplwiz yazın. Ondan sonra açılan pencerede hesabınızı seçip özelliklere basın. Oradan kullanıcı adını değiştirebilirsiniz.
Hocam şu an PC'nin yanında değilim, akşam bakacağım da büyük ihtimalle dediğiniz değildir çünkü klasör adı değişmesi gerekiyormuş.

Değiştirebildiğim şeyleri değiştirdim yani ama şu değişmiyor :
C:\Users\Kazım

Evet ben orayı atlamışım hocam.

Ai şunu önermişti ama yinede konu açayım dedim.

3. Kayıt Defterinden (Registry) Yolu Güncelleyin

1. ⁠Win + R⁠ tuşlarına basıp ⁠regedit⁠ yazın ve Enter'a basın.

2. Şu yola gidin:

⁠HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList⁠

3. ⁠ProfileList⁠ altındaki ⁠S-1-5-21-⁠ ile başlayan klasörleri tek tek tıklayarak sağ taraftaki ProfileImagePath değerini kontrol edin. Eski klasör adınızın yer aldığı kaydı bulun.

4. ProfileImagePath değerine çift tıklayın ve yolu yeni verdiğiniz klasör adıyla değiştirin (Örn: ⁠C:\Users\YeniAd⁠).

5. Kayıt defterini kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Bunu denesem sorun olur mu ?