yusufumm07
Üstün
En donanımlı sistemde bile 3 haneli rakamlara ulaşamıyor. Oyunun kendi oyun motoru ile mi alakalı?
Oyunun kendi motoruyla alakalı değil. Hangi çözünürlükte oynadığınızı bilemiyorum fakat imzanızdan RTX 4080'li bir laptop sahibi olduğunuzu görüyorum ve YouTube'dan RTX 4080'li laptopların 1080p'deki performansına baktığımda 150+ FPS verdiğini görüyorum en az:En donanımlı sistemde bile 3 haneli rakamlara ulaşamıyor. Oyunun kendi oyun motoru ile mi alakalı?
Oyunun kendi motoruyla alakalı değil. Hangi çözünürlükte oynadığınızı bilemiyorum fakat imzanızdan RTX 4080'li bir laptop sahibi olduğunuzu görüyorum ve YouTube'dan RTX 4080'li laptopların 1080p'deki performansına baktığımda 150+ FPS verdiğini görüyorum en az:
Düzenleme kısmında dediğim gibi Full HD+ sizin çözünürlük belki 150+ değil ama ona yakın bir FPS almanız gerekiyor tabii bu durumu laptopun çektiği watt değeri de değiştiriyor diye biliyorum mesela internetten baktığımda sizin laptop 240W çekiyormuş CPU-GPU toplam Watt değeri olarak yani belki de 150+ FPS alabilirsiniz eğer sorunu çözerseniz. Buradan görebilirsiniz 240W olayını. Son olarak belirteyim 240W olayını MSI OverBoost teknolojisini aktif ederek kullanabiliyormuşsunuz eğer bu teknolojiyi kullanmıyorsanız bir açıp, öyle test edin:Doğrudur hocam 4080 li cihaz sahibiyim ama bu değerleri alamadım hiç.
Oyunu tekrar indirip deneyeceğim bakalımDüzenleme kısmında dediğim gibi Full HD+ sizin çözünürlük belki 150+ değil ama ona yakın bir FPS almanız gerekiyor tabii bu durumu laptopun çektiği watt değeri de değiştiriyor diye biliyorum mesela internetten baktığımda sizin laptop 240W çekiyormuş CPU-GPU toplam Watt değeri olarak yani belki de 150+ FPS alabilirsiniz eğer sorunu çözerseniz. Buradan görebilirsiniz 240W olayını. Son olarak belirteyim 240W olayını MSI OverBoost teknolojisini aktif ederek kullanabiliyormuşsunuz eğer bu teknolojiyi kullanmıyorsanız bir açıp, öyle test edin:
Şimdi daha dikkatli baktımda GPU güç olarak sadece 175W çekiyormuş sizin laptopta da yani bu videodaki değerlere yakın FPS'ler olmalı kesinlikle aynısı olmazsa bile. Dediğim gibi MSI OverBoost'u bir açın test edin.