Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, normalde PC'de oynuyordum ama bazı yerlerde FPS baya düşüyor bu yüzden fazla zevk alamıyorum oyundan. PS4'te nasıl durumlar? ChatGPT PS4'ü zorlayabilir dedi yine beni rahatsız eder mi bu FPS düşüşleri PS4'te?

Ben oyunda akıp gittiğim için 1600x900 30 FPS civarında düşüşler olsa da bitirmiştim. Performansı düşünmezsen akar gider. Takma kafana oynanır.

Arkadaşlar, normalde PC'de oynuyordum ama bazı yerlerde FPS baya düşüyor bu yüzden fazla zevk alamıyorum oyundan. PS4'te nasıl durumlar? ChatGPT PS4'ü zorlayabilir dedi yine beni rahatsız eder mi bu FPS düşüşleri PS4'te?

Düz PS4 de oynadım bitirdim, aksırma tıksırma olmadı taş gibiydi. Oyun 30 fps çalışıyor ama konsolda ki 30 fps inan PC de ki 30 ile aynı değil. Daha akıcı. İmkan varsa bitirilir.

Allah Allah her PS4 kullanıcısı bunu diyor kronik bir şey mi anlamadım ki saatlerdir Dying Light 2 oynuyorum fan sesi var ama öyle uçak kalkar gibi değil bir bende mi sorun yok garip Slim kasa.

DL2 ve RDR2 bir değil. The Last of Us Part I'i, RDR2; bunlar PS4'ün sınırlarını zorlayan oyunlar.