Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AspyndoR

Başarılı
RDR2'de Arthur'un gömleğinin düğmeleri John'da olduğu gibi açılmıyor mu? Sonuna kadar iliklemiş düğmeleri kötü duruyor.

Çözüm
Modify kısmı bende çıkmıyor, nasıl oluyor?
Gömleğin yakasını ister kamptan ister herhangi bir dükkândan açabilirsin.

Kamptan nasıl açacağını adım adım anlatıyorum:

Kamptaki yatağının önünde sandık bulunuyor. Sandığın önüne geldiğinde sağ altta "Change Clothing (Kıyafet Değiştir)" yazar. Yazının yanındaki tuşa basılı tutup gardırobu aç ve herhangi bir seçeneğin seçili olduğundan emin ol. Seçeneklerden biri seçiliyken sağ altta "Modify (Değişiklik Yap)" seçeneği gözükür. Bu seçeneği seçtikten sonra "Shirt Collar (Gömlek Yakası)" ayarını "Open (Açık)" olarak ayarla.

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.03.16 - 02.00.48.47.webp

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.03.16 - 02.00.58.91.webp

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.03.16 - 02.04.21.98.webp

Kamptan ve dükkândan ekran görüntüleri aldım. Her gömlek, yakası açıkken görsellerdeki gibi farklı gözükür. Gömleğin üzerinde yelek veya ceket olsa dahi gömleğin yakası açılabilir. Şunu da paylaşayım: "Chapter 1: Colter" bölümündeyken kıyafet üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Kıyafet değişikliği "Chapter 2: Horseshoe Overlook" ve üzeri bölümlerde yapılabilir.
Gömleğin düğmeleri açılıyor. Arthur’un üzerinde gömlek varken gardıroptan “Değişiklik Yap (Modify)” seçeneğini seçin, sonrasında “Gömlek Yakası (Shirt Collar)” ayarını açık hâle getirin. Böylelikle yaka düğmelerini açabilirsiniz. Bu ayar, her gömlek için uygulanabilir.

Saint Denis’de Tailor açıldığında yakası açık gömlek satılıyordu.
Her gömleğin yakası gardıroptan açılıyor ama hepsinin tarzı farklı tabii.

Son düzenleme:
Gömleğin düğmeleri açılıyor. Arthur'un üzerinde gömlek varken gardıroptan “Değişiklik Yap (Modify)” seçeneğini seçin, sonrasında “Gömlek Yakası (Shirt Collar)” ayarını açık hâle getirin. Böylelikle yaka düğmelerini açabilirsiniz. Bu ayar, her gömlek için uygulanabilir.

Modifiye ederek de açılıyor, oyunda belli aşamaya gelmek lazım tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
Gömleğin düğmeleri açılıyor. Arthur’un üzerinde gömlek varken gardıroptan “Değişiklik Yap (Modify)” seçeneğini seçin, sonrasında “Gömlek Yakası (Shirt Collar)” ayarını açık hâle getirin. Böylelikle yaka düğmelerini açabilirsiniz. Bu ayar, her gömlek için uygulanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gömleğin yakasını ister kamptan ister herhangi bir dükkândan açabilirsin.

Kamptan nasıl açacağını adım adım anlatıyorum:

Kamptaki yatağının önünde sandık bulunuyor. Sandığın önüne geldiğinde sağ altta "Change Clothing (Kıyafet Değiştir)" yazar. Yazının yanındaki tuşa basılı tutup gardırobu aç ve herhangi bir seçeneğin seçili olduğundan emin ol. Seçeneklerden biri seçiliyken sağ altta "Modify (Değişiklik Yap)" seçeneği gözükür. Bu seçeneği seçtikten sonra "Shirt Collar (Gömlek Yakası)" ayarını "Open (Açık)" olarak ayarla.

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.03.16 - 02.00.48.47.webp

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.03.16 - 02.00.58.91.webp

Red Dead Redemption 2 Screenshot 2025.03.16 - 02.04.21.98.webp

Kamptan ve dükkândan ekran görüntüleri aldım. Her gömlek, yakası açıkken görsellerdeki gibi farklı gözükür. Gömleğin üzerinde yelek veya ceket olsa dahi gömleğin yakası açılabilir. Şunu da paylaşayım: "Chapter 1: Colter" bölümündeyken kıyafet üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Kıyafet değişikliği "Chapter 2: Horseshoe Overlook" ve üzeri bölümlerde yapılabilir.

Son düzenleme:
Çözüm