Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Gömleğin yakasını ister kamptan ister herhangi bir dükkândan açabilirsin.
Kamptan nasıl açacağını adım adım anlatıyorum:
Kamptaki yatağının önünde sandık bulunuyor. Sandığın önüne geldiğinde sağ altta "Change Clothing (Kıyafet Değiştir)" yazar. Yazının yanındaki tuşa basılı tutup gardırobu aç ve herhangi bir seçeneğin seçili olduğundan emin ol. Seçeneklerden biri seçiliyken sağ altta "Modify (Değişiklik Yap)" seçeneği gözükür. Bu seçeneği seçtikten sonra "Shirt Collar (Gömlek Yakası)" ayarını "Open (Açık)" olarak ayarla.
Kamptan ve dükkândan ekran görüntüleri aldım. Her gömlek, yakası açıkken görsellerdeki gibi farklı gözükür. Gömleğin üzerinde yelek veya ceket olsa dahi gömleğin yakası açılabilir. Şunu da paylaşayım: "Chapter 1: Colter" bölümündeyken kıyafet üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Kıyafet değişikliği "Chapter 2: Horseshoe Overlook" ve üzeri bölümlerde yapılabilir.
yusufumm07
Üstün
Saint Denis'de Tailor açıldığında yakası açık gömlek satılıyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gömleğin düğmeleri açılıyor. Arthur’un üzerinde gömlek varken gardıroptan “Değişiklik Yap (Modify)” seçeneğini seçin, sonrasında “Gömlek Yakası (Shirt Collar)” ayarını açık hâle getirin. Böylelikle yaka düğmelerini açabilirsiniz. Bu ayar, her gömlek için uygulanabilir.
Her gömleğin yakası gardıroptan açılıyor ama hepsinin tarzı farklı tabii.Saint Denis’de Tailor açıldığında yakası açık gömlek satılıyordu.
Son düzenleme:
yusufumm07
Üstün
Modifiye ederek de açılıyor, oyunda belli aşamaya gelmek lazım tabii.Gömleğin düğmeleri açılıyor. Arthur'un üzerinde gömlek varken gardıroptan “Değişiklik Yap (Modify)” seçeneğini seçin, sonrasında “Gömlek Yakası (Shirt Collar)” ayarını açık hâle getirin. Böylelikle yaka düğmelerini açabilirsiniz. Bu ayar, her gömlek için uygulanabilir.
Her gömleğin yakası gardıroptan açılıyor ama hepsinin tarzı farklı tabii.
AspyndoR
Başarılı
Modify kısmı bende çıkmıyor, nasıl oluyor?Gömleğin düğmeleri açılıyor. Arthur’un üzerinde gömlek varken gardıroptan “Değişiklik Yap (Modify)” seçeneğini seçin, sonrasında “Gömlek Yakası (Shirt Collar)” ayarını açık hâle getirin. Böylelikle yaka düğmelerini açabilirsiniz. Bu ayar, her gömlek için uygulanabilir.
Her gömleğin yakası gardıroptan açılıyor ama hepsinin tarzı farklı tabii.
yusufumm07
Üstün
Kampında ve kasabalarda yiyecek aldığın yerde giyinebiliyorsun ama dediğim gibi oyunda ilerlemen lazım, kaçıncı bölümdesin?
Gömleğin yakasını ister kamptan ister herhangi bir dükkândan açabilirsin.
Kamptan nasıl açacağını adım adım anlatıyorum:
Kamptaki yatağının önünde sandık bulunuyor. Sandığın önüne geldiğinde sağ altta "Change Clothing (Kıyafet Değiştir)" yazar. Yazının yanındaki tuşa basılı tutup gardırobu aç ve herhangi bir seçeneğin seçili olduğundan emin ol. Seçeneklerden biri seçiliyken sağ altta "Modify (Değişiklik Yap)" seçeneği gözükür. Bu seçeneği seçtikten sonra "Shirt Collar (Gömlek Yakası)" ayarını "Open (Açık)" olarak ayarla.
Kamptan ve dükkândan ekran görüntüleri aldım. Her gömlek, yakası açıkken görsellerdeki gibi farklı gözükür. Gömleğin üzerinde yelek veya ceket olsa dahi gömleğin yakası açılabilir. Şunu da paylaşayım: "Chapter 1: Colter" bölümündeyken kıyafet üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamaz. Kıyafet değişikliği "Chapter 2: Horseshoe Overlook" ve üzeri bölümlerde yapılabilir.
Son düzenleme: