Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 14 Eylül 2025 #1 Daha önceden oyunu 5-6 kere bitirdim, böyle olmuyordu. Dead Eye modunu açınca imleci adamların üzerine götürdüğümde kendisi işaretliyor. Ben kendim işaretlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Daha önceden oyunu 5-6 kere bitirdim, böyle olmuyordu. Dead Eye modunu açınca imleci adamların üzerine götürdüğümde kendisi işaretliyor. Ben kendim işaretlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm dalmatianpelican 14 Eylül 2025 Oyunun başında oldugun için öyle, işaretleme özelliği sonradan açılıyor.
dalmatianpelican Yetkin Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1.770 Çözümler 18 Beğeniler 2.959 Yer Little Saint James 14 Eylül 2025 #2 Oyunun başında oldugun için öyle, işaretleme özelliği sonradan açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 14 Eylül 2025 #3 dalmatianpelican dedi: Oyunun başında oldugun için öyle, işaretleme özelliği sonradan açılıyor. Genişletmek için tıkla... John'la yaptığımız tren soyma görevinde açılıyormuş. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
dalmatianpelican dedi: Oyunun başında oldugun için öyle, işaretleme özelliği sonradan açılıyor. Genişletmek için tıkla... John'la yaptığımız tren soyma görevinde açılıyormuş. Teşekkürler.