cansux

Becerikli
Merhaba, iki tane sorum var: İlki, beyaz arap atım çıkan kargaşada tren çarpması sonucu hayatını kaybetti. En iyi atı nereden alırım? Çünkü beyaz arap atı tekrar spawn olmuyormuş. Ek olarak Saint halkına selam verince ya da fare öldürünce bana onur puanı gelmiyor. Bunu nasıl düzeltirim? Chapter 3'teyim.

3 kere selam verdiğinde geliyor. Fare yakalama görevi bitince de gelmesi lazım. Onurun şu an ortalardaysa endişe etme son bölümlere doğru bayağı bir artıyor görevlerle. At olarak Dark bay turkoman iyidir, nasıl alındığına bakabilirsin YouTube'dan. Diğer atları da kullanabilirsin pek fark olmuyor.

Merhaba, iki tane sorum var: İlki, beyaz Arap atım çıkan kargaşada tren çarpması sonucu hayatını kaybetti. En iyi atı nereden alırım? Çünkü beyaz Arap atı tekrar spawn olmuyormuş. Ek olarak saint halkına selam verince ya da fare öldürünce bana onur puanı gelmiyor. Bunu nasıl düzeltirim? Chapter 3'teyim.
Ata para verme. YouTube en iyi beş at yaz yerlerini gösteriyor, yakala birini. İnsanlara yardım et. Balık tut, denize geri bırak. Saint Denis şehirde herkes ile selamlaş... Bu şekilde artıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
At olarak siyah arap atı en iyi istatistiklere sahip ve oyunun erken safhalarında bulunan bir attır.
Cesur olsun derseniz Missuori yada Turkoman.
Bazı nadir atlarda güzel ama onları bulmak sıkıntı olabiliyor.

Onur olarak şunlar hızlıca artırır:
  • Balık avı
  • Selam vermek
  • Fare yakalamak/öldürmek
  • Kamp görevleri
Bence Chapter 6'ya daha varken onuru sıkıntı etme, oyun içinde onuru düşürecek kötü şeyler yapmadan oyna yükselir zaten.

Oyun hakkında küçük bilgi, yanınızda daima at diriltici olsun ve birazda para.

Bu arada modlu oynuyorsanız şu modu indirin Saint Denis'de takılmaları önlüyor.

Henüz Chapter 3'tesin, onur seviyesi 4-5 gibi şekilleniyor asıl. Saint Denis'e git, her 3 kişiye selam verdiğinde bir miktar artıyor, bu kadarı kâfi. Oyunun sonlarına geldiğinde zaten sen de göreceksin ki onur barın iyice şekillenmiş olacak.

Merhaba, iki tane sorum var: İlki, beyaz Arap atım çıkan kargaşada tren çarpması sonucu hayatını kaybetti. En iyi atı nereden alırım? Çünkü beyaz Arap atı tekrar spawn olmuyormuş. Ek olarak saint halkına selam verince ya da fare öldürünce bana onur puanı gelmiyor. Bunu nasıl düzeltirim? Chapter 3'teyim.

Üstte arkadaşların dediği gibi daha erken onur seviyesi için. Sana iyi bir tavsiye vermek istiyorum, bütün atları denedim, oyunu challengeları ile %100'LED'im, bana göre bütün atların hızı neredeyse aynı gibi benim tercihim kendine en çok uyan at bul.

hq720.webp

Mesela ben üstteki endülüs atını alıyordum, korkusuz bayağı sağlam durduğu için. Arap atı çok ufak.
Tabii ki Arap atını seviyorsan ve sana uyuyorsa tercih senin.