Llama

Yetkin
İyi Sosyaller.

RDR2'den önce oynadığım çoğu AAA oyundan keyif alırdım. RDR2'yi bitirdikten sonra muhtemelen oyunlardan olan beklentilerimi yükselttiğim için hiçbir oyundan keyif alamıyorum. Bir sürü AAA oyun denedim, en son olarak GoW Ragnarok denedim bitirdim ama o zevk yok. Şimdi de TLOU Part 2 başlayacağım ama bu oyunu da heba etmemek için önce 1 haftalık bir dopamin detoksu yapıp mı başlasam?

Beyler cidden abartmıyor musunuz bu oyunu? Tamam çok iyi okey falan da bu oyunun sonrasında hiçbir şeyden keyif alamıyorum söylemler abartı bence ve fazlasıyla görüyorum. Benim içim GTA 4 bile büyüktür RDR2 (çıkış zamanlarını da göz önüne alırsak) Madem dediğiniz kadar sıkıntıdaysanız yine dediğiniz gibi bir süre oyun oynamayı bırakın ya da sadece FPS oyunlarına yönelin.

Beyler cidden abartmıyor musunuz bu oyunu? Tamam çok iyi okey falan da bu oyunun sonrasında hiçbir şeyden keyif alamıyorum söylemler abartı bence ve fazlasıyla görüyorum. Benim içim GTA 4 bile büyüktür RDR2 (çıkış zamanlarını da göz önüne alırsak) Madem dediğiniz kadar sıkıntıdaysanız yine dediğiniz gibi bir süre oyun oynamayı bırakın ya da sadece FPS oyunlarına yönelin.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama benim için durum böyle hocam. Bir süre oyun oynamayı bırakıp öyle TLOU2 başlayacağım gibi.

Du
İyi Sosyaller.

RDR2'den önce oynadığım çoğu AAA oyundan keyif alırdım. RDR2'yi bitirdikten sonra muhtemelen oyunlardan olan beklentilerimi yükselttiğim için hiçbir oyundan keyif alamıyorum. Bir sürü AAA oyun denedim, en son olarak GoW Ragnarok denedim bitirdim ama o zevk yok. Şimdi de TLOU Part 2 başlayacağım ama bu oyunu da heba etmemek için önce 1 haftalık bir dopamin detoksu yapıp mı başlasam?
Dünyanın en iyi oyununu oynadın Doğal bir durum ana görevler hariç oyunda yapılacak o kadar çok şey var ki mesela kaliteli hayvan derilerinden atına eğer yaptığın da atın dayanıklılığını kolay kolay düşmüyor çoğaltabiliriz örnekleri

Son düzenleme:
RDR 2'den sonra oynadığım kimi AAA oyunundan elbette keyif aldım ama elbette RDR 2 kadar keyif aldığım, hüzünlendiğim, eğlendiğim oyun olmadı. RDR 2'den yeni çıktığın için haklı olarak biraz ön yargılı oluyor insan diğer oyunlara karşı. Ama biraz nadasa bırak kendini, sonra geçiyor merak etme.

Buradan Arthur Morgan'a selam olsun.