Ozi2658 11

Uzman
Dün RE4 Remake Türkçe yama indirdim, sonra girdiğim sitelerde bazen Kaspersky aşağıdaki görseldeki hatayı vermeye başladı. Normalde böyle bir şey yaşamıyordum, dün yamayı indirdikten sonra oldu. Genelde sağda solda reklam çıkan sitelerde bu durumu yaşıyorum. Kaspersky ile 2 kere hızlı tarama yaptım, bir şey çıkmadı. Yama dosyalarını da taradım, onlarda da bir şey gözükmedi. 1-2 kere bağlantıyı kes deyince gidiyor ama birazcık işkillendim. Problem nedir?

1785772890916.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu virus uyarisi degil, online koruma bileseni bir sitede hata vermis. Kaspersky'nin online bileseninde sık sık bu tarz problemler yasanabiliyor. Hatta benim artik illallah edip Kaspersky kullanmayi birakmamin sebeplerinden biriydi. Aslinda sektorun liderlerinden ama iste online bileseni cok fazla bu tarz hata cikartiyor. Bazen istisnalara ekle desen de arka arkaya ayni hatalar cikiyor.

Turkce yama konusunda, Kaspersky'nin uyarisindan cok nereden indirdigin daha onemli. Istersen nereden indirdigini belirt, ilgili dosyanin/dosyalarin VirusTotal raporunu paylas; ya da istersen direkt olarak Techolay Sosyal'de de hesabi bulunan Calypso Ceviri adresinden indir.

Bu virus uyarisi degil, online koruma bileseni bir sitede hata vermis. Kaspersky'nin online bileseninde sık sık bu tarz problemler yasanabiliyor. Hatta benim artik illallah edip Kaspersky kullanmayi birakmamin sebeplerinden biriydi. Aslinda sektorun liderlerinden ama iste online bileseni cok fazla bu tarz hata cikartiyor. Bazen istisnalara ekle desen de arka arkaya ayni hatalar cikiyor.

Türkçe yama konusunda, Kaspersky'nin uyarisindan cok nereden indirdigin daha onemli. Istersen nereden indirdigini belirt, ilgili dosyanin/dosyalarin VirusTotal raporunu paylas; ya da istersen direkt olarak Techolay Sosyal'de de hesabi bulunan Calypso Ceviri adresinden indir.

Hocam YouTube'da fazla izlenen bir videodan indirdim. Çeviri sahipleri sixth sense sanırım ama izlediğim kanal o değil. VirusTotal sonuçlarında bir sorun yok gibi ama.

1785774347120.webp

@Ozi2658, genelde ben YouTube videolarindan bakip da bir sey indirilmesini onermiyorum. Eskiden ben de yapardim bazen ama riskli bir davranis iste.

Yine de, VirusTotal raporunu paylasir misin? Bu sekilde ekran goruntusu atmaktan bahsetmiyorum direkt raporu atmaktan bahsediyorum. Nasil atilacagini bilmiyorsaniz; ilgili sayfada yukaridaki URL'i kopyalayip linki buraya atmaniz lazim. Ornek:

1785774526663.webp

@Ozi2658, genelde ben YouTube videolarindan bakip da bir şey indirilmesini onermiyorum. Eskiden ben de yapardim bazen ama riskli bir davranis iste.

Yine de, VirusTotal raporunu paylasir misin? Bu sekilde ekran goruntusu atmaktan bahsetmiyorum direkt raporu atmaktan bahsediyorum. Nasil atilacagini bilmiyorsaniz; ilgili sayfada yukaridaki URL'i kopyalayip linki buraya atmaniz lazim. Ornek:

Eki Görüntüle 270937

Hocam dediğiniz yama bu mu?

1785774780760.webp