Fotoğrafta gözüktüğü gibi local yolla belirtsem olur mu? Henüz herhangi bir yerde barındırmıyorum sunucumu ama teoride bir problem olmaz gibi geliyor.

resim1.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten statik fotograflari bu sekilde yukluyorsunuz. Sorunu tam anlamadim. Dinamik bir yapi olmadigi surece public gibi proje dizininden yükleyebilirsin. Kullandigin bundler kendisi bunu algiliyor. Projeyi host ettiginde yanlis dizin vs. yapmadigin surece bu verileri ceker.

Zaten statik fotograflari bu sekilde yukluyorsunuz. Sorunu tam anlamadim. Dinamik bir yapi olmadigi surece public gibi proje dizininden yükleyebilirsin. Kullandigin bundler kendisi bunu algiliyor. Projeyi host ettiginde yanlis dizin vs. yapmadigin surece bu verileri ceker.
tam olarak bunu sormuştum teşekkür ederim. ilk kez bir freelance iş aldım ve nasıl host edeceğimi vs. bilmiyorum. O yüzden öğretici olacak

Fotoğrafta gözüktüğü gibi local yolla belirtsem olur mu? Henüz herhangi bir yerde barındırmıyorum sunucumu ama teoride bir problem olmaz gibi geliyor.

Eki Görüntüle 77174

Şu an bu hâliyle resimler npm run dev vs. yaptığınızda gözüküyor mu? Vite kullanıyorsanız çalışmamasını beklerim ama çalışmasını sağlamak için bazı yollar mevcut. Belki Vite kullanmıyorsunuzdur diye detaya girmeyeyim.

Ek bilgi olarak component'ınızda değeri değişmeyen bir nesne kullanacaksanız component dışında tanımlamanız ya da useMemo kullanmanız iyi olacaktır, öbür türlü SubGallery her rerender'landığında images aslında yeni bir nesne olacaktır ve bundan ötürü alt component'larda gereksiz rerender'lar yaşanabilir.