İğrenç ötesi bir oyun. 20 yıllık Swat 4 bunun on fersah falan üzerinde. Onun bile yapay zekası ve komut tepkileri daha iyiydi. Ben bu salak takıma emir verirken ölüyorum hiçbir şeyi tam anlamıyla yapmıyorlar. Bir yere gitmelerini emrediyorum üçüncüde falan gidiyorlar, tam olarak gitmeleri gereken noktaya asla gitmiyorlar, emir verirken odağım dağılıyor zaman kayboluyor, giderken önündeki adamı falan tutukluyorlar, emirlere uymayacaksa bu takım neden var? Bazı mapler gereksiz kasıntı. Yani 20 tane adam koymuşlar 35 tane kör noktası olan alana, tutuklayamazsın sadece öldürmen gerekiyor geçmen için neredeyse. NPC'ler aşırı agresif yani öleceksin taser atıyorum pepper atıyorum ayağına mermi sıkıyorum yine de teslim olmuyor, bütün cephanemi yemiş oluyor, öldürmeyim tutuklayım diye. Ben çok ciddi oynarım yani swat 4'te bütün bölümleri Elite yani 90+ puanla bitirmiş birisiyim. Ona rağmen bu oyun çok baştan savma yapılmış, yapay zeka rezalet, keyif vermiyor. Bir bölümdeyim ve geçemiyorum, geçmek için önüme gelen herkesi indirmem lazım. Şu matbaa gibi bir bölüm. Bu bölüme kadar da S ve A+ geçtim hep. Mecbur tüfek alıp C falan alıp geçeceğim bölümü, yoksa silmek üzereyim bu yamuk oyunu.