Bu düşünce çok yanlış işte. Türk futbolcular bu yüzden ileri gidemiyor. Memur kafası hala hayatımı geçindirecek parayı kazandım salsam da olur diye düşünüyor. Parayı bir kenara bırakıp işine dört kolla sarılmak lazım. Altı üstü yapman gereken şey top oynamak.
Hocam hangi meslekle uğraşıyorsunuz çok merak ettim.

Bu düşünce çok yanlış işte. Türk futbolcular bu yüzden ileri gidemiyor. Memur kafası hala hayatımı geçindirecek parayı kazandım salsam da olur diye düşünüyor. Parayı bir kenara bırakıp işine dört kolla sarılmak lazım. Altı üstü yapman gereken şey top oynamak.

“ Altı üstü “ : D

Değeri gün geçtikçe daha çok anlaşılacaktır. Çok kreatif bir oyuncu, dün de iyi oynadı. Ve şu anda da dünyadaki her futbolcunun oynamak isteyeceği bir takımda oynuyor, futbolun zirvesinde. Doğal olarak uzatacak sözleşmesini. İnşallah daha iyi işler yapar.

Filistine destek diyip persil reklamında oynayan birisi. Kimin kime destek verdiği umurumda değil, hoşuma gitmeyen şey iki yüzlü olmaları.

Siyasal islamci demek dinle hicbir alakasi olmamasina ragmen menfaati icin veya belirli bir konuma gelebilmek icin dini kullanan demek. Kerem sadece muhafazakar birisi siyasal islamci oldugunu dusunmuyorum cunku bulundugu yere din pazarlayarak degil futbol becerisi ile geldi. Arda'da ise durum cok daha farkli. O cocuk zaten saf futbol yetenegi Real'e gitmesinin dinle hicbir alakasi yok ki kendisi muhafazakar birisi de degil. O konumdaki birisinin Filistin'e destek demesi bile basli basina bir sey niye Persil reklaminda oynamasina takiliyorsunuz da Filistin cagrisi yapmasina odaklanmiyorsunuz? Hangi musluman yuzde 100 bu boykot islerine vs. uyuyor? Bu kadar ayristirmaya gerek yok ikisi de milli oyuncu karam tayfa gibi degiller en azindan.

Evet. Alperen Şengün belgeselinde rakı masasında diye bu Arda gidip storysinde çay falan paylaşmıştı. Sana ne neden bu toplara giriyorsun kardeşim…

Arda'nin Alperen Sengul'un raki masasi mevzusunu bildigini dusunmuyorum o fotografi paylasirken bile kaldi ki cocugun Alperen Sengun'e garezi niye olsun tamamen tesadufi bir olaydir. Zaten Arda'nin birilerini gozune girebilmek icin bu tarz seyler yapmasina gerek de yok ki.