Glade

Üstün
Makaleler
3
La Liga başkanı Javier Tebas, Mbappé'nin LaLiga takımlarından birine gelme olasılığının %50'den fazla olduğunu söyledi.

Son zamanlarda adı Real Madrid ile anılan Mbappé, büyük ihtimalle devre arasında 195M€ gibi rekor gibi bir bedelle Real Madrid'e transfer imzasını atacak.

"Mbappe'nin Real Madrid'e gelme ihtimali yüksek. Hatta yüzde 50'den fazla diyebilirim. Bu kişisel bir görüş. Transferin sonucu Real Madrid'e bağlı, son kararı onlar verecek."

Kaynak;

1. NTV, La Liga başkanından Mbappe müjdesi: "Gelme ihtimali yüzde 50'den fazla", 30 Ocak 2024 - 11:58

2. GOAL, Revealed: Kylian Mbappe's eye-watering €195m wage demands as he signals desire to conclude Real Madrid transfer - but there's a 'written guarantees' catch, 25 Ocak 2024, 13:00 +3

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kaynak her transfer sezonunda bunları söylüyor pek inandırıcı değil artık ki sezon sonu beleşe almak varken 200 milyon Euro ödemek ayrı bir saçmalık.

Sürekli söylenen bir şey. Ben PSG’de kalmasını istiyorum yoksa Real Madrid’i hiçbir takım durduramaz.

Real Madrid büyük ihtimalle bu transferi tamamlamayacak. Şu an ve gelecekte ki en prestijli oyunculardan biri olsa bile Real bu transferi tamamlamayacak gibi, Real Madrid'in bu kadar büyük bir meblayı bir oyuncu için gözden çıkaracağını düşünmüyorum.

Onun yerine Jonathan David + birden fazla oyuncu alınabilir.

1706856038245.webp

Zaten sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve eğer Mbappé ile yeni sözleşme yapılmazsa PSG adına sıkıntı günler başlayabilir.