cenazeyebekleriz Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.956 Makaleler 10 Çözümler 28 Beğeniler 3.968 Yer Aydın 16 Temmuz 2024 #11 Charles Smith dedi: Amazon.com.tr A24 indirimde. @cenazeyebekleriz @vpp Genişletmek için tıkla... Al geç kuzum. Bedava, şimdiden hayırlı olsun
Charles Smith dedi: Amazon.com.tr A24 indirimde. @cenazeyebekleriz @vpp Genişletmek için tıkla... Al geç kuzum. Bedava, şimdiden hayırlı olsun
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.564 16 Temmuz 2024 #12 Evet. Ben de olsam bu indirimden faydalanirdim ve aklimda soru isareti kalmazdi. Suphe duymadan A24 alirdim.
Evet. Ben de olsam bu indirimden faydalanirdim ve aklimda soru isareti kalmazdi. Suphe duymadan A24 alirdim.
KS KS vpp Uzman Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 42 Beğeniler 11 16 Temmuz 2024 #13 Realme'nin cazip gelen kısmı 8 GB RAM'i olmasıydı. Ancak sizin tavsiyenizi dinleyip A24 alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Realme'nin cazip gelen kısmı 8 GB RAM'i olmasıydı. Ancak sizin tavsiyenizi dinleyip A24 alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.564 16 Temmuz 2024 #14 vpp dedi: Realme'nin cazip gelen kısmı 8 GB RAM'i olmasıydı. Ancak sizin tavsiyenizi dinleyip A24 alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2 GB ram farki bu segmentte ve islemci de cok fark etmez. Hem daha ucuzhem de Samsung. Ayni fiyat olsaydi suphe duymakta hakliydiniz ancak Samsung aldigi indirimle beraber mantikli hale geliyor ve supheye yer birakmiyor bence.
vpp dedi: Realme'nin cazip gelen kısmı 8 GB RAM'i olmasıydı. Ancak sizin tavsiyenizi dinleyip A24 alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 2 GB ram farki bu segmentte ve islemci de cok fark etmez. Hem daha ucuzhem de Samsung. Ayni fiyat olsaydi suphe duymakta hakliydiniz ancak Samsung aldigi indirimle beraber mantikli hale geliyor ve supheye yer birakmiyor bence.