Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
6 gen 4 olsa o derdim ama 6 gen 3 olduğu için 1480.
Arlecchino
Başarılı
Exynos.
Snapdragon secmenin artisi sadece emulator opzimizasyonun daha iyi olmasi ve daha iyi cekim gucune sahip olmasi.
- Makaleler
- 6
Snapdragon secmenin artisi sadece emulator opzimizasyonun daha iyi olmasi ve daha iyi cekim gucune sahip olmasi.
Ama bu çip yanında taze taze scamsung factoryden çıkmış ısınma sorunu ile geliyor
Exynos burada cekirdeklerin tam performansini kullanmaya snapdragona gore daha yakin. Dimensity 8000 serisi islemciler CPU tarafinda a serisi cekirdeklerle uctu gidiyor. Overclockun alasini yapiyorlar ve neredeyse amiral gemisi seviyesinde MHz'ler ile telefon calistiriyorlar. Tabii overclock dedigim mesela 7 gen 3'un A715i 8300'deki A715e gore cok daha dusuk frekansta kullanmasini bahsediyorum.
Hocam orta segment islemcilerde pek onemli degil cunku cok watt harcamiyorlar ki de aşırı isinsin. Ayrica 6 gen 3 de Samsung foundry tarafindan uretildi. Yani burada tensorlerdeki gibi bir sorun olacagini pek sanmiyorum. O yuzden aralarında frekans farki haricisinde pek isinma farki olacagini sanmiyorum. Tabii 6 gen 3 daha sonra uretildi, o zamana kadar dokumhanesi iyilestirilmis olabilir.
Ama bu çip yanında taze taze scamsung factoryden çıkmış ısınma sorunu ile geliyor![]()
Hocam orta segment islemcilerde pek onemli degil cunku cok watt harcamiyorlar ki de aşırı isinsin. Ayrica 6 gen 3 de Samsung foundry tarafindan uretildi. Yani burada tensorlerdeki gibi bir sorun olacagini pek sanmiyorum. O yuzden aralarında frekans farki haricisinde pek isinma farki olacagini sanmiyorum. Tabii 6 gen 3 daha sonra uretildi, o zamana kadar dokumhanesi iyilestirilmis olabilir.
Son düzenleme:
Arlecchino
Başarılı
Ama bu çip yanında taze taze scamsung factoryden çıkmış ısınma sorunu ile geliyor![]()
En azından 7LPP ve 8N gibi değil
NqrkOz 53
Üstün
- Makaleler
- 6
- Makaleler
- 6
Zaten 6 gen 3 için söylemiştim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam Assassin's Creed Revelations'a direkt başlanır mı?
- herousta26
-
-