Hangisini önerirsiniz?

• Realme 10

• Realme C55

• Samsung Galaxy A16

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Ara sıra Roblox, Minecraft vb. hafif oyunlar (akıcı oynatması gerekiyor) ile çok nadiren PUBG gibi biraz daha ağır oyunları oynayacak (FPS elbette düşük olacak, giriş segmentinde telefonlar çünkü), genellikle sosyal medya vb. için kullanacak biri için Realme 10, Realme C55 ve Samsung Galaxy A16 (6 GB RAM) telefon modellerinden hangisini önerirsiniz?

Redmi telefonların reklam yerleştirildiğinden ötürü pek tercih edilmediğini duydum, doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara sıra Roblox, Minecraft vb. hafif oyunlar (akıcı oynatması gerekiyor) ile çok nadiren PUBG gibi biraz daha ağır oyunları oynayacak (FPS elbette düşük olacak, giriş segmentinde telefonlar çünkü), genellikle sosyal medya vb. için kullanacak biri için Realme 10, Realme C55 ve Samsung Galaxy A16 (6 GB RAM) telefon modellerinden hangisini önerirsiniz?

Redmi telefonların reklam yerleştirildiğinden ötürü pek tercih edilmediğini duydum, doğru mudur?
A16 ancak bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim. Evet doğrudur reklama boğuyorlar.

İyi bir telefon ancak o telefon artık güncelleme almayacak. Hocam öğrenciyseniz ve bütçeniz 14000TL civarına çıkarsa gözünüz kapalı A36 alın.

Öğrenci olmasına gerek yok. Tanıdık öğrenci varsa onun adına Samsung Account açıp oradan eğitim indirimi programına kayıt olabilir. En iyi yanı o. Üniversite öğrenci zorunluluğu yok.

Şöyle bir sorun var nothing 1 de, güncelleme desteği yok. Eğer uzun süre kullanacaksanız haberiniz olsun.
İyi bir telefon ancak o telefon artık güncelleme almayacak.
Anladım. O zaman Nothing Phone 1'i eleyeyim. Uzun süreli kullanacağım bir telefon alacağım.
Hocam öğrenciyseniz ve bütçeniz 14000TL civarına çıkarsa gözünüz kapalı A36 alın.
14.000 TL civarına zor çıkarım hocam. Samsung Galaxy A16 alayım o zaman, başka öneriniz varsa (maksimum 12.000 TL çıkabilirim ama 10.000 TL altı olursa daha iyi olur) yazabilirsiniz. İkinize de teşekkürler.