Ama A16 OneUI 6 ile geliyor eğer A16 alırsa.İlk deneyiminiz One UI 7 olacak bir de. UI6'dan güzel gelişmeler oldu One UI da. Öncelik olarak s serisinden sonra One UI8'i ilk alacak telefonlardan biri. Ama model eskidikçe öncelik sırası düşecek normal olarak.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
A36 alırsa One UI 7 ile gelecek. Bir de haziran ayında alırsa A16 çoktan One UI 7'yi alır. A15 aldı bugün
Öncelik sıram A36-Nothing Phone 1-A26-A25-A16 şeklinde. A16'ya gelene kadar zaten bir telefon almış olurum.
Hocalarım, bir soru sorayım sizler varken. Samsung telefonlardaki Knox özelliği ROM atmayı mı zorlaştırıyor? Atacağım zaman kapatmanın yolu var mı?
- Makaleler
- 6
Hocalarım, bir soru sorayım sizler varken. Samsung telefonlardaki Knox özelliği ROM atmayı mı zorlaştırıyor? Atacağım zaman kapatmanın yolu var mı?
evet.rom atmana uzun süre gerek kalmayacak. Eğer güncellemeleri daha hızlı almak istersen csc değiştirirsin (sunucu bölgesi değiştirme).eğer ROM atarken Knox sayacı sıfırlanırsa geçmiş olsun.
Ayrıca kapatmanın yolu yok diye biliyorum. Artısı daha güvenli bir OS sağlıyor iste.
Hocam bir de eğer custom rom atamam derseniz Nothing Phone 1’i eleyin bence.Öncelik sıram A36-Nothing Phone 1-A26-A25-A16 şeklinde. A16'ya gelene kadar zaten bir telefon almış olurum.
Atmayı denerim, benim atmaktan çekinme sebebim cihazı brick etmekten korkmam. Yoksa atarım, birkaç kere atmışlığım oldu ama yine de ister istemez tedirgin oluyorum.Hocam bir de eğer custom rom atamam derseniz Nothing Phone 1’i eleyin bence.
Samsung Galaxy A36 aldım hocalarım.
Son düzenleme: