Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
Değer. Dediğin Realme telefonlara göre işlemci olarak daha iyi, Batarya olarak çok çok daha iyi. 6000 mAh bataryası var öyle düşün.Bu M34'ü çok övüyorlar, gerçekten değer mi? Çok yorum gelince kafam biraz karıştı.
- Makaleler
- 1
İkinci el Oneplus 9 bak.
SD 695 ve Helio 99 ile uğraşılmaz.
alazola
Uzman
2.el düşünmüyorum ya çok güvenemiyorum. Daha düşük olsun ama sıfır olsun. Zaten ilk 9i alırım geçerim diye düşündüğüm konu nerelere geldi. 9 pro ve M34 arasında gidiyorum şu an.İkinci el Oneplus 9 bak.
Bir de şunu sorayım. M34'de 25W destekli şarj diyor. Bende ise "Huawei SüperCharge 22.5W Type-C Şarj Aleti" var. Diyelim ki M34 aldım, bu şarj aleti ile şarj edebilir miyim?
Yeşil çizgi çıkma sorunu var.
PPS ve PD 3.0 destekliyorsa olur.Bir de şunu sorayım. M34'de 25W destekli şarj diyor. Bende ise "Huawei SüperCharge 22.5W Type-C Şarj Aleti" var. Diyelim ki M34 aldım, bu şarj aleti ile şarj edebilir miyim?
- Makaleler
- 1
Tercih meselesi, dâhâ iyi SoC var.
Son tercih senin, bana kalırsa eline düzgün para geçince orta sınıf cihaz bak, giriş seviyesi cihazlar uzun ömürlü olmuyor.2.el düşünmüyorum ya çok güvenemiyorum. Daha düşük olsun ama sıfır olsun. Zaten ilk 9i alırım geçerim diye düşündüğüm konu nerelere geldi. 9 pro ve M34 arasında gidiyorum şu an.
Hızlı şarj kısmı muamma, bazen Samsung orjinal harici adaptör tanımıyor ve yavas şarj ediyor.Bir de şunu sorayım. M34'de 25W destekli şarj diyor. Bende ise "Huawei SüperCharge 22.5W Type-C Şarj Aleti" var. Diyelim ki M34 aldım, bu şarj aleti ile şarj edebilir miyim?
Silverback Gorilla
Üstün
9 Pro ama sana önerim Samsung'a da bakman.
Son düzenleyen: Moderatör:
alazola
Uzman
Aklımda hiç yoktu ama bu mesajlardan sonra M34 daha mantıklı geliyor, büyük ihtimal onu alırım. Bu arada şu an kullandığım telefon iPhone 5s. Sorunsuz çalışıyor ve çok seviyorum ama sistemi eski olduğu için uygulama yükleyemiyorum ve şarjı çok çabuk bitiyor.