Luna1057 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 920 Çözümler 5 Beğeniler 435 4 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlıyorum ses geliyor ama depolama birimi de gözükmüyor, ne yapabilirim? Sanırım telefon çalışıyor ama tuşlara basınca tepki alamıyorum. Ekran da yok. Şimdilik Realme'nin sitesindeki çözümleri denemeye çalışacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024
Arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlıyorum ses geliyor ama depolama birimi de gözükmüyor, ne yapabilirim? Sanırım telefon çalışıyor ama tuşlara basınca tepki alamıyorum. Ekran da yok. Şimdilik Realme'nin sitesindeki çözümleri denemeye çalışacağım.
Çözüm Luna1057 4 Mayıs 2024 Hafiye dedi: Telefonda şifre varsa depolama olarak gözükmez, ses geliyorsa çalışıyordur. Yeni ekran takarsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm: Biraz şarjda beklettim sonra ses açma ve kapatma düğmesine basılı tutarak açabildim telefonu. Yine de teşekkürler cevabınız için.
Hafiye dedi: Telefonda şifre varsa depolama olarak gözükmez, ses geliyorsa çalışıyordur. Yeni ekran takarsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm: Biraz şarjda beklettim sonra ses açma ve kapatma düğmesine basılı tutarak açabildim telefonu. Yine de teşekkürler cevabınız için.
Hafiye Uzman Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 20 Yer İstanbul,Küçükçekmece 4 Mayıs 2024 #2 Telefonda şifre varsa depolama olarak gözükmez, ses geliyorsa çalışıyordur. Yeni ekran takarsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
Telefonda şifre varsa depolama olarak gözükmez, ses geliyorsa çalışıyordur. Yeni ekran takarsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir.
KS KS Luna1057 Yetkin Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 920 Çözümler 5 Beğeniler 435 4 Mayıs 2024 #3 Hafiye dedi: Telefonda şifre varsa depolama olarak gözükmez, ses geliyorsa çalışıyordur. Yeni ekran takarsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm: Biraz şarjda beklettim sonra ses açma ve kapatma düğmesine basılı tutarak açabildim telefonu. Yine de teşekkürler cevabınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Hafiye dedi: Telefonda şifre varsa depolama olarak gözükmez, ses geliyorsa çalışıyordur. Yeni ekran takarsanız yüksek ihtimal sorununuz çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm: Biraz şarjda beklettim sonra ses açma ve kapatma düğmesine basılı tutarak açabildim telefonu. Yine de teşekkürler cevabınız için.