Realme GT2 vs Realme GT Master Edition

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan asimavi1538
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 258
  • Etiketler Etiketler
    realme
Bütçe
8.000-10.000 TL
GT2 128GB olan modelini kullanıyorum. 2 Sene oldu. Bir problemi yok ama bence bu telefonlar yerine 2-3 daha verilip yeni modellere bakılmalı. Bazı sorunları güncelleştirmelerle çok geç çözüyorlar. Türkiye'den çekilme vs. durumları da vardı sanırım.

Gerçekten öyle bir durum var mı? Hiç bilmiyordum.

Oppo da çekilmişti geri döndü ama real me ne yapar hiç bilmiyorum.

Bütçeyi biraz daha yükseltip Nothing Phone 1 bakabilirsin.
Niye NP1 alsin ki? Realme GT2 daha iyi bir cihaz. Hem SoC bakimindan ustun, hem hizli sarj bakimindan ustun (65W vs 33W), hem ekran paneli bakimindan ustun hem de kamera bakimindan (Ikisinde de IMX 766 var ama NPU ve ISP yonunde Snapdragon 888 sayesinde GT 2 one geciyor NP1'deki Snapdragon 778G Plus'a kiyasla.) ustun.

Soruya donersek GT 2, GT Master'in ust modeli, yani daha iyi.

Son düzenleme:
Bütçeyi biraz daha yükseltip nothing Phone 1 bakabilino.

Nothıng Phone 1A cihaz var elımde. Ancak Realme'yi başkası için alıyorum. Oyun oynuyor ara sıra ama tiryaki değil fakat cihazın işlemcisi yüksek olsun ama çok da ısınmasın istiyor. Batarya 1 günü çıkarsın yeter. Tahmınımce 6- 8 saat arası bir ekran süresi yeterlı olacaktır.

Alınır. Ama almışken GT2 alın. Bu fiyata değer telefon. GT Master almak yerine NP1 alırdım şahsen işlemciye bakılıyorsa.

Realme de çekileceğine dair iddaları vardı ama daha net bir şey yok. Belki vazgeçmişlerdir bilemeyiz
@asimavi1538, biraz daha verip GT2 Pro alabilirseniz daha iyi olur. 8 gen 1'li cihazlarda 90 FPS PUBG vs oynanıyor.

Son düzenleme:

Fahiş fiyata satılıyor. 39-40 bin bandına çıkarsam başka telefon alırm.
3 sene önceni telefonunu almam.

İkinci el GT2'nin fiyatı makul seviyede cihazına göre 8-10 bin arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…