Herkese merhaba, gündelik kullanım ufak tefek orta derecereli oyun güncelleme önemli değil aslında ama kullanışlı ve uzun ömürlü olması gerek yani aldığım sene cihaz elimde kalmasın 7500 TL'ye garantili kutulu faturalı Realme 11 buldum ve kutu yok faturalı A16 A16 6 128 Realme 11 8 128 kamera önemli değil Note 10 Lite cihazını buldum ama eski olduğu ve güncelleme almadığı için uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Detaylar
Kim cevapladı?teşekkürler bu bütçede a16 dan daha iyi cihaz var mı bide a16 şarj cihazı en uygun nerden alınırA16 tercih edebilirsiniz. Güncellemeden dolayı kullanım ömrü daha uzun.
Rica ederim. Bu bütçede A16'dan iyi bir cihaz yok.teşekkürler bu bütçede a16 dan daha iyi cihaz var mı bide a16 şarj cihazı en uygun nerden alınır
Realme 11 denilen cihazı almanıza gerek yok. Daha eski bir cihaz ve eksikleri var.
Galaxy A16 zaten daha yeni ve güncel.
Galaxy A16 zaten daha yeni ve güncel.
Hepsiburada'dan şu ürünü kapın. Samsung'un kendi şarj adaptörü pahalı.
A16 için aşağıda paylaştığı şarj cihazı yeterli olacaktır. 25w şarjı destekleyen bir cihaz için 45w adaptör almak gereksiz.
Çift giriş kullanabilir diye atmıştım. 45W çok gereksiz zaten.A16 için aşağıda paylaştığı şarj cihazı yeterli olacaktır. 25w şarjı destekleyen bir cihaz için 45w adaptör almak gereksiz.
A16 tercih edin.Herkese merhaba, gündelik kullanım ufak tefek orta derecereli oyun güncelleme önemli değil aslında ama kullanışlı ve uzun ömürlü olması gerek yani aldığım sene cihaz elimde kalmasın 7500 TL'ye garantili kutulu faturalı Realme 11 buldum ve kutu yok faturalı A16 A16 6 128 Realme 11 8 128 kamera önemli değil Note 10 Lite cihazını buldum ama eski olduğu ve güncelleme almadığı için uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-