neonsarı333 1

Çalışkan
Son düzenleme:
Uzun ömürlü bir telefon arayışındayım biraz araştırdım ve indirimde bu telefonu buldum Realme GT6t 12 GB 256 GB (Realme Türkiye garantili) yeşil.

Bu telefon 22.000 TL'ye düşmüş telefonlarla alakalı pek de bilgim yok açıkçası bu fiyata mantıklı mı sizce alınır mı? Yoksa bu fiyata bundan daha iyileri var mıdır?

Fiyatına göre oldukça iyi özellikler veriyor mesela bu fiyatta LTPO ve %91.64 ekran bulmak zor geniş açısı biraz dar yalnız cihaz oldukça kalın 8.65mm alışmak zor olur ColorOS'un leşliğinede dayanacağım diyorsanız alınabilir ben 5 yıl kullandım ColorOS oldukça kötü bir arayüz maalesef. Zaten Çinli markaların amacı bol özellik kötü/ortalama arayüz.

Fiyatına göre oldukça iyi özellikler veriyor mesela bu fiyatta LTPO ve %91.64 ekran bulmak zor geniş açısı biraz dar yalnız cihaz oldukça kalın 8.65mm alışmak zor olur ColorOS'un leşliğinede dayanacağım diyorsanız alınabilir ben 5 yıl kullandım ColorOS oldukça kötü bir arayüz maalesef. Zaten Çinli markaların amacı bol özellik kötü/ortalama arayüz.
Alınır bence. Bu fiyat bandında rakipsiz sayılır.
Kamera paketi muhim degilse alinir bir cihaz.

Buradan bakabilirsin kamera performansına.
çok teşekkürler