Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Sinop
Format atmama rağmen sorun çözülmedi yaz aylarına gelince bu sorun daha çok olmaya başladı ne yapabilirim?
En son kararım Linux'a geçmek olacak gibi düzelmezse tabletimden internet aktarıp kullanacağım.

Çözüm
Hocam kafama takıldı orijinal sürücüsünü indirdim Realtek'ten ve şu an çok daha iyi durumda :)
İstersen sende dene 2017 sürücüsü ama çok iyi çalışıyor.

Benim de uzakta ve bende bazen bağlantı stabil ve bazen sayfalar bile açılmıyor (ama benim bayağı uzak) yakınlaştırma imkanın varsa bence deneyebilirsin. 2019 sürücüsü iyi bence 2023 hiç test etmedim.

Masaüstü hocam sıkıntı taşımama yer yok.
2023 sürücüsü ve 2022 sürücüsünü test ederseniz sevinebilirim belki sürücü sürümü değiştirince düzelir.
2023 sürücüsü:
2022 sürücüsü:

Bu tarz yerler sıkıntılı hocam

Aygıt yöneticisi > Ağ bağdaştırıcıları > Realtek 8812BU (sağ tık özellikler) > Güç yönetimi (Güç tasarrufu sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın üstündeki tiki kaldır) > Gelişmiş > wireless mode (Burada tam hangisini seçeceğin duruma göre değişiyor, odaya göre falan deneyip bulacaksın).

Hocam kafama takıldı orijinal sürücüsünü indirdim Realtek'ten ve şu an çok daha iyi durumda :)

Hocam harbi 2017 sürücüsü daha iyiymiş eski olmasına rağmen orijinal sürücü daha iyi çalışıyor.
Çözümünüz için teşekkür ederim.

Hocam ama indirme yaparken kesiliyor.
Ama diğer sürücüden daha stabil.

Son düzenleme:
Hocam harbi 2017 sürücüsü daha iyiymiş eski olmasına rağmen orijinal sürücü daha iyi çalışıyor.
Çözümünüz için teşekkür ederim.

Hocam ama indirme yaparken kesiliyor.
Ama diğer sürücüden daha stabil.

İndirme denemedim, benim sayfa açarken takılıyordu o bayağı akıcı hale geldi. Ama download denerim.