Makaleler
17

Sipariş aşamasında vergi dahil 450 TL civarı bir fiyat çıkıyor. Hesaptan hesaba değiştiği için net sayı söyleyemeyeceğim.

1765107327774.webp

1765107341970.webp

Bu fiyata yurt içinde pek seçenek yok, anca bunu bulabildim. 150 Mbps destekli ve eski bir model. AliExpress üzerinde de bu fiyatlara anca Intel AC-7260 gibi çöp ve sorunlu kartlar bulunuyor. Şu anda kendi sistemimde de sırf ethernet ağımı hotspot ile paylaşmak için RTL8822CE kullanıyorum ve gayet memnunum. Bluetooth 5.1 desteklemesi de gayet güzel bir özellik. İlk siparişe özel indirim, yeni hesap açıp alınabiliyor.

Az önce sipariş verdim. Emektar, yadigar CSR v4.0'a güle güle. Yeni hesap açtım daha pahalıya geliyordu. Eskiden açtığım bir hesaptan girdim. 528₺'ye geldi. 25₺ de Nays kazı kazan yaptım 500'e geldi diyebilirim. İndirim için teşekkürler.

Son düzenleme:
Az önce sipariş verdim. Yeni hesap açtım daha pahalıya geliyordu. Eskiden açtığım bir hesaptan girdim. 528₺'ye geldi. 25₺ de Nays kazı kazan yaptım 500'e geldi diyebilirim. İndirim için teşekkürler.
Hayırlı olsun. Maalesef Aliexpress'in indirim ve vergi sistemi çok ilginç çalışıyor, hesaptan hesaba ürünün fiyatı değişebiliyor.

Hayırlı olsun. Maalesef Aliexpress'in indirim ve vergi sistemi çok ilginç çalışıyor, hesaptan hesaba ürünün fiyatı değişebiliyor.
Kesinlikle hocam. Bi' text dosyasında birkaç tane hesap tuttuğum doğrudur. Yeni hesap açmak isteyenler "outlook"tan mail açabilirsiniz. Telefon no zart zurt istemiyor.

Kesinlikle hocam. Bi' text dosyasında birkaç tane hesap tuttuğum doğrudur. Yeni hesap açmak isteyenler "outlook"tan mail açabilirsiniz. Telefon no zart zurt istemiyor.
Her yeni siparişimde yeni bir AliExpress hesabı açmak zorunda kalıyorum. Bu arada ben de bir tavsiye vereyim, aynı T.C. kimlik no ile yakın tarihte birkaç sipariş verince siparişleriniz reddedilebiliyor (yasal sınırla alakasız, spam kontrolü sisteminden dolayı). Bu sebeple ailenizden/çevrenizden kişilerin T.C.'sini kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.