Güvenli modda mı sildin yoksa normal hesap da mı?

Evet güvenli modda sildim ama tekrar açılınca aygıt yöneticisinde görüyordum üzerine en son atılan dosyadaki AsusSetup'ı yükledim.

Normalde DDU ile sildikten sonra kalkması lazımdı. Attığım sürücü ile de normalde kontroller gelmesi gerekiyordu.

Deneyebilirsiniz.

Maalesef 2 defa denedim ama olmadı bu kaynak güvenilir mi acaba?

Realtek sürücüsünü komple kaldırdıktan sonra önce ilk adım olarak anakartın kendi sitesinden sürücüsünü indirip kurun ve sistemi yeniden başlatın:
Sonra ikinci adım olarak Realtek konsolu Microsoft Store'den indirip kurun. Microsoft Store kurulu değilse kurun, kuruluysa güncel olmasına dikkat edin:

O şekilde yapılınca güncel Realtek-High Definition Audio yüklenmiyor eski sanırım.

Bu nedenden dolayı yüklenmiyormuş.

1742154947933.webp

Son düzenleme:
Evet güvenli modda sildim ama tekrar açılınca aygıt yöneticisinde görüyordum üzerine en son atılan dosyadaki AsusSetup'ı yükledim.

Maalesef 2 defa denedim ama olmadı bu kaynak güvenilir mi acaba?

O şekilde yapılınca güncel Realtek-High Definition Audio yüklenmiyor eski sanırım.
Anakartınızda kullanılan ses çipinin modeli ( Realtek ALC887/8977.1-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC )
ile ilgili bir durum. Hangi yazılımı destekliyorsa onu kullanabilirsiniz. Güncel olarak sisteminiz Windows 10 ise en fazla Windows 11 olanı kullanabilirsiniz. Diğer türlü verim alamassınız bu konuda çok denemeler yaptım. Son çare olarak Asus Armoury Crate proğramı ile güncellemeleri denetleyip yükleyebilirsiniz çok fazla bir seçenek yok.

Anakartınızda kullanılan ses çipinin modeli ( Realtek ALC887/8977.1-Kanal Yüksek Tanımlı Ses CODEC )
ile ilgili bir durum. Hangi yazılımı destekliyorsa onu kullanabilirsiniz. Güncel olarak sisteminiz Windows 10 ise en fazla Windows 11 olanı kullanabilirsiniz. Diğer türlü verim alamassınız bu konuda çok denemeler yaptım. Son çare olarak Asus Armoury Crate proğramı ile güncellemeleri denetleyip yükleyebilirsiniz çok fazla bir seçenek yok.
Teşekkür ederim sanırım Windows 10'dan kaynaklı dediğiniz gibi Asus Armoury Crate nasıl indirebilirim uyumlu olanının linkini atar mısınız?

Arkadaşlar Realtek Audio Control yüklenmiyor şimdi de ne yapabiliriz?

Eki Görüntüle 133310

Microsoft Store uygulamasının kendisini güncelleyin indirir.

Son düzenleyen: Moderatör: