enessivas

Uzman
Arkadaşlar selam, bilgisayarıma virüs girdiğini düşündüğüm için format atmak istedim. Windows 11 ISO indirip Rufus ile USB'ye yazdırdım, ki daha önce de aynı USB üzerinden bu işlemi yapmıştım. Kurulum yaparken diskleri biçimlendirme ekranında hata aldım ve forumda gördüğüm şekilde CMD ekranından diskleri sildim ancak farklı bir hata verince kurulum ekranını kapattım. Ancak bilgisayarı tekrar açtığımda görseldeki hatayı alıyorum. BIOS üzerinden boot menüsünden hangi seçeneği seçersem seçeyim ya da F8 boot menisinden hangisini seçersem seçeyim aynı hatayı alıyorum. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_2717.webp
    IMG_2717.webp
    146,5 KB · Görüntüleme: 151
  • IMG_2718.webp
    IMG_2718.webp
    746,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_2719.webp
    IMG_2719.webp
    271,6 KB · Görüntüleme: 182
Farklı bir bilgisayarda temiz bir Windows kurulum USB'si hazırlamanızı tavsiye ediyorum. Bunu yaparken bu sefer UEFI modunda hazırlamaya dikkat edin. Rufus için "GPT (Sadece UEFI)" seçeneğini kullanın. Ardından USB diskinizi bilgisayara taktıktan sonra F8 boot menüsünde USB belleğinizi seçin ve kurulumu başlatın.

Bu arada bilgisayarda önemli bir veri yok değil mi? Varsa korkutmak istemem ama silmiş olma ihtimaliniz var.