R Rufiq Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 224 3 Mayıs 2026 #1 Merhaba, Otobüsleri, arabaları seçmekten sinir krizi yaşıyorum. Bunu atlayan bir program var mı? Not: Aslında Xevil diye bir program buldum ama ücretli mi, ücretsiz mi bilmiyorum. Nasıl kullanılıyor, onu da bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2026
Merhaba, Otobüsleri, arabaları seçmekten sinir krizi yaşıyorum. Bunu atlayan bir program var mı? Not: Aslında Xevil diye bir program buldum ama ücretli mi, ücretsiz mi bilmiyorum. Nasıl kullanılıyor, onu da bilmiyorum.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.475 Makaleler 4 Çözümler 18 Beğeniler 1.950 Yer Asphodel 3 Mayıs 2026 #2 Buster: Captcha Solver for Humans - Chrome Web Mağazası Save time by asking Buster to solve CAPTCHAs for you. chromewebstore.google.com Uygulaması da var mış, eklentiyi kurup üstüne tıklarsanız bu ekrandan indirebilirsiniz.
Buster: Captcha Solver for Humans - Chrome Web Mağazası Save time by asking Buster to solve CAPTCHAs for you. chromewebstore.google.com Uygulaması da var mış, eklentiyi kurup üstüne tıklarsanız bu ekrandan indirebilirsiniz.