Detaylar
Kim cevapladı?Smurf hesap olduğundan rank kasıyor. (!)
Elbette çözüyor, boş mesajı isaretlemenin bir mantığı yok.
Recep ağabey yan çar kasıyor(!) dermişim. Şaka bir yana gerçekten işinin hakkını verip çözüyor, herhangi bir ekstra durum yok. Ayrıca en başta söylediği şeye güldüm, haklı olması işi daha da eğlenceli yapıyor.
İşin kötü yanı öyle bir konu da zamanında vardı.
Suyu nasıl içersiniz?
H2O'yu mideye ulaştırırken kullandığınız yöntem nedir? Konu tamamen eğlence ve mizah amaçlıdır. 🙃www.technopat.net
Silinen üye olarak gözüküyor. Technopat eski isimleri boşa çıkarmaya mı başladı yoksa kendisi silince mi böyle oluyor?
Qhan
Yetkin
Ziyaretçiymiş.Silinen üye olarak gözüküyor. Technopat eski isimleri boşa çıkarmaya mı başladı yoksa kendisi silince mi böyle oluyor?
Olayların ardını arkasını bilmeden yapılan yersiz yorumlar çok irite edici oluyor arkadaşlar. Önce meseleyi öğrenin, sonra yorum yaparsınız. Ukalalığa gerek yok.
Tanım: Basit ve etkili bir SEO yöntemi.
Olayların ardını arkasını bilmeden yapılan yersiz yorumlar çok irite edici oluyor arkadaşlar. Önce meseleyi öğrenin, sonra yorum yaparsınız. Ukalalığa gerek yok.
Konu genel olarak espri ve mizah amacıyla açılmış, yapılan yorumlar da espriyle karışık gözüktü bana. Acaba ben mi yanlış yorumladım? Ukalalık yapılmamış gibi.
1
178
Ziyaretçi
Sen de yönetici ol, sen de yapBen yapsam ban yerim, yönetici yapınca gülüp geçiliyor.![]()
Abi, veri tabanına girip 10.000 çözüm yapsana.Abi, abi siteyi kuran benim. İstersem su nasıl içilir diye soru sorar, bardakla diye cevap yazar ve çözüm olarak işaretlerimSalın gözünüzü seveyim
![]()