Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

@Hasan Merkit Hocam, herkes neden farklı konuşuyor, olayı gerçekten anlamadım. Benim IQ seviyesi mi yetmedi bilmiyorum ama Yeşil Forum tarafı "iftira, şu bu" diyor, burada ise bambaşka şeyler konuşuluyor. O yüzden kafam iyice karıştı.

Açıkçası "iftira" denmesi benim garibime gitti. Ama sırf bir taraf öyle dedi diye ne Yeşil Forum'u ne de burayı körü körüne savunurum. Önce olayı adam gibi araştırmak lazım. Şu an için en doğrusu tarafsız kalmak, sadece fikir ve görüş almak gibi geliyor bana.

Sonuçta Technopat'ın moderatörlerini de gerçek hayatta tanımıyorum. Sadece forumdaki hâllerini biliyoruz. Gerçek hayatta insanların nasıl biri olduğunu bilemeyiz; insanoğlu her şeyi yapabilir. Tabii hiçbir şey yapmamış da olabilir, bunu da bilemem. O yüzden peşin hüküm vermek istemiyorum. Ben sizin de bu konu hakkındaki görüşünüzü merak ediyorum hocam.

İki tarafta kendini haklı tutuyor.

Bu da kalsın burada.

4 Temmuz saldırısı:

Eki Görüntüle 265432
Bu saldırının 4 Temmuz'da ve özellikle Atatürk'e yapılması da öylesine bir detay değil. Yıl 2003, 4 Temmuz, yer Irak Süleymaniye. Türk bir binbaşımızın komuta ettiği 11 TÜRK ÖZEL KUVVET ASKERİ'miz ve beraberlerindeki Türkmen mihmandarlar, amerikan askerleri tarafından kalleşçe gözaltına alındı. Askerlerimizin başlarına sıradan prosedür olarak gözlük, en kötü ihtimal hood geçirilebilecekken KİRLİ VE DIŞKI İÇİNDEKİ çuvallar geçirildi ve askerlerimiz 60 saat sorguya alındı. Hikaye bu kadar.

@Hasan Merkit, Durum böyle bile olsa, daha kanıtlanmamış bir iddia üzerine bütün medyayı ve forum dünyasını ayağa kaldırmak ne kadar doğru? Kamuya açık olmayan deliller üzerinden hesabınızdan bu tip paylaşımlar yapmak etiken ve hukuken doğru değil.

Ben gördüklerimi paylaşıyorum. Benim açacağım davanın sonucunda net konuşmaya başlayacağım söz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…