Recep Baltaş, DDoS saldırıları için şüphe duyulan Technopat moderatörü ve başka şüpheliler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

Kim ne yaptıysa cezasını çeksin, insanda biraz ahlak edep falan olur.

Forumda 4 mesajı olan birisi için biraz fazla ziyaret etmiyor musun?
Niye, ziyaret etmek ücretli mi? Neyin kinayesini yapıyorsun İstediğim kadar ziyaret ederim, istersem 1 tane mesaj atmam, sana mı kaldı? Sil üyeliğimi madem mesaj şartı var, robot ziyaretçilerinin arasından ziyaret ederim problem yok.

Mesaj sayısıyla adam olunuyorsa, yolun daha uzun. Yolun açık olsun inşallah, sitenin açık olduğu kadar.

Ha estağfurullah, hakaret içermiyor yukarıdaki mesajım. 50 aktif üye, 400 robot ziyaretçi olunca yazacak konu bulamazsın diye dedim. Yoksa adam olursun tabii elbet bir gün. Ben de yolundan gelmeye çalışacağım inşallah henüz daha başındayım. Alçakgönüllü olmanı bekliyorum, aramızda 15.186 mesaj var. Yetişeceğim inşallah 4-5 seneye.

Bir de rica ediyorum benim üyeliği bir yükseltiverin 100 mesaj atmam birkaç ayı bulabilir, profilime mesaj yazacağım.

İki dakika ara verir misiniz? teteos.net'e girmem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…