PP'mi incelersen evet izledim ağabey güzel video. Beğenimi de attım. Linux bizlik değil ya, shell mhell yok herhalde orada, tag falan gider şimdi geçersek. Windows'a geri dönmeyi düşünüyor musun hocam? Yoksa giden geri gelmiyor, sadece yolları gözleyip bir gün geleceğini mi umuyor?

Technopat'ı 2020'den beri kullanıyorum. Açık konuşmak gerekirse hiçbir zaman moderatörlerini sevememiştim. Her moderatör için demiyorum bunu tabii. Bazı çürük yumurtalar vardı.

Özellikle Atatürk köşesine saldırılması zaten ayrı konu. Forum kuralları olmasa ninesinin mezarına kadar itinayla sövülür. 🙂

Forumdan soğuttukları üyeler hakkında "Acaba ne hata yaptık?" "İnsanlar neden forumumuzu bırakıp başka forumlara gidiyor?" demek yerine "Gittikleri foruma DDoS atalım da eşek gibi geri gelsinler." mı diyorlar, anlamadım.
Ben oraya geri gitmem. Çok dalga geçildim o yüzden asla gitmeyeceğim.

Hasan, sana ciddi bir öneride bulunacağım kesinlikle dalga geçme amaçlı vesaire değil. Tamamen ciddi. Mesaj atıp, mesajını siliyorsun, bu da mesaj atmadan önce hiç düşünmediğini gösteriyor. Bu 2 veya 3 oldu. Bir mesaj atmadan önce en az 2-3 defa düşün, atmaya eminsen at, sileceksen atma. Bana koz verdin mesela, ben şimdi bunu kullanmak zorundayım ne yazık ki. Hayat adil değil. Öfkeyle kalkan, zararla oturur. Bir ağabey veyahut kardeş tavsiyesi olarak al bunu. Ders almak ayıp değildir, ders vermek de üstünlük değildir.

Gerçekten de mobbing falan var o sitede. Ben de geri dönmeyi düşünmüyorum. Bu forumdaki insanlar daha samimi. O forumdaki insanlar kolay gelsine cevap vermeyen esnaf gibi. Açılan konulara cevap veren yok.
Yani ne oldu da böyle olaylar oldu anlamadım. Recep Bey gayet düzgün bir şekilde ayrılmıştı diye hatırlıyorum.

@TRSancakTR, hiç unutmam beni 2023'ten 2025'e kadar banlamışlardı.