Detaylar
Kim cevapladı?Technopat dönemlerinde pek sevmezdim, dürüstlüğe dürüstlük. Techolay'a üye olduğumdan beri hiçbir sevmeme sebebi görmedim, yavaş yavaş iyi gözle bakmaya başladım. Şimdilerde ise çok severim kendisini, bir tanedir bizim için.
NVIDIA fanboyu Intel sevdalısı olarak gözümdeydi Technopat zamanında burada biraz daha tarafsızlığa yönelmiş gibi fakat hala daha alttan NVIDIA'ya özel bir ilgisi var gibi gelip son videosunu görmedin mi vs diye yazarlar evet gördüm.
anilx
Yetkin
Distaste adlı Twitter kullancısına selam gönderdiği bir post vardı, kendisi bu devlet yıkılmalı yıkıldığını görmeliyim gibi birkaç post atıyor, benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok sayın baltaşında şahsın bu söylemlerine destek olduğu fikrinde'de değilim fakat bence Recep Baltaş bir milliyetçi ve Kemalist değil, daha çok özgürlükçü bir kişilik.
40 yaşına merdiven dayadığını düşünüyorum.
Dini, siyasi görüşü, X'te yaptığımız paylaşımler hoşuma gidiyor ve uyuşuyor. Teknoloji konususunda da bilgi ve haberlerini bize aktardığı için seviyorum.
Distante, bu devletin yıkılması gerek diye bir şey düşünmüyor. Mevcut hükümeti ve devletin görevlilerini genellikle ironi altında eleştiriyor, yani özgür düşünce hakkını kullanıyor. Kendisi birkaç kez görüşmeye çağırıldı, buna rağmen bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünen bir Türk genci. Fikirlerini uyuşur uyuşmaz, hangi tarafı tuttuğunuz umurumda değil fakat devleti bölmeye çalışan tiplerden değildir kendisi.Distaste adlı Twitter kullancısına selam gönderdiği bir post vardı, kendisi bu devlet yıkılmalı yıkıldığını görmeliyim gibi birkaç post atıyor, benim fikirler ve düşüncelerle derdim pek yok sayın baltaşında şahsın bu söylemlerine destek olduğu fikrinde'de değilim fakat bence Recep Baltaş bir milliyetçi ve Kemalist değil, daha çok özgürlükçü bir kişilik.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer