Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mehmet2910

Çalışkan
Merhaba, Recep abiyi küçüklüğümden beri izliyorum. İstanbul'a taşındım, eğer Recep abi de uygun görürse müsait bir zamanda evime misafir etmek isterim. Hayran da diyebiliriz; cana yakınlığıyla tam bir idol olarak görüyorum kendisini. Sözün özü, Recep abinin videolarını izleyerek büyüdüm diyebiliriz. Karar tabii ki Recep abiye ait. Uygun görürsen abi, seni misafir etmek ve tanışmak istiyorum. Hayırlı akşamlar herkese. @Recep Baltaş

Oturup bir sohbet muhabbet etmek, bir çay kahve içmek beni çok mutlu eder.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Recep abiyi küçüklüğümden beri izliyorum. İstanbul'a taşındım, eğer Recep abi de uygun görürse müsait bir zamanda evime misafir etmek isterim. Hayran da diyebiliriz; cana yakınlığıyla tam bir idol olarak görüyorum kendisini. Sözün özü, Recep abinin videolarını izleyerek büyüdüm diyebiliriz. Karar tabii ki Recep abiye ait. Uygun görürsen abi, seni misafir etmek ve tanışmak istiyorum. Hayırlı akşamlar herkese. @Recep Baltaş

Oturup bir sohbet muhabbet etmek, bir çay kahve içmek beni çok mutlu eder.

İşiniz yoksa müsaitseniz bende geleyim mi hocam? İnşallah birgün tanışırsınız dileğiyle iyi sosyaller hayırlı akşamlar.

Recep abi de Testo gibi takipçi ev ziyaretlerine başlayıp YT'a atsa parayı kırar. Testo Recep.

Recep abi de testo gibi takipçi ev ziyaretlerine başlayıp YT'a atsa parayı kırar. Testo Recep.

Yok ya Recep Baltaş takipçileri genel profil olarak düzgün insanlar. Teknolojiyi takip ediyorlar falan işte. Adam evde uzay mekiği veya Iron Man zırhı falan yapmıyorsa dümdüz sıkıcı içerik olur. Testo'nun gittiği adamlar kafadan kırık oluyor genelde. Çok izlenmesinin nedeni o bana kalırsa.

Yok ya Recep Baltaş takipçileri genel profil olarak düzgün insanlar. Teknolojiyi takip ediyorlar falan işte. Adam evde uzay mekiği veya Iron Man zırhı falan yapmıyorsa dümdüz sıkıcı içerik olur. Testo'nun gittiği adamlar kafadan kırık oluyor genelde. Çok izlenmesinin nedeni o bana kalırsa.
Berkehan Çepni ev ziyareti yapsın.

Teknoloji içeriği çeken her kanala gitmeli. Hakkı Alkandan tut da Donanım arşivine kadar herkesin nabzını yoklasa kanal abone rekoru kırar.
Hakkı'ya gitmesin sakın kafasına saksı falan denk gelir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.