Sıradaki: Recep Baltaş neden Allah'a inanmıyor?Recep Baltaş neden ... kullanmıyor konuları açılınca Recep Baltaş:
Eki Görüntüle 57725
Detaylar
Kim cevapladı?Senin kullanmaya kıyamadığın Apple cihazları ben deneyim olsun diye parçalarına ayırıp atıyorum bilgin olsun, ha bu arada evet Samsung S24 Ultra kullanıyorum.Zengin adam ondan. Fakirler gibi neden Android kullansın?
Açık kaynak kodlu en işlevsel sisteme kafana göre laf atma. Ayrıca merak etme iOS 3. taraf programlara izin verince orası da casus yazılım kaynayacak hazır ol derim.Android bana çok spyware gibi geliyor. İmkan olsa hiç kullanmam.
Abi sen ekosistem kısmındasın ben de Apple cihazlarımı ekosistem için kullanıyorum.Az önce video çektim bir ton. Geçtim MacBook'a, AirDrop ile iki dakkaya attım bütün videoları. Bu kolaylık varken kolay kolay geçmem Android'e.
- Makaleler
- 43
Açık kaynak kodlu en işlevsel sisteme kafana göre laf atma. Ayrıca merak etme iOS 3. taraf programlara izin verince orası da casus yazılım kaynayacak hazır ol derim.
Konuyu fazla dağıtmadan açıklayayım. Hayır, iOS casus yazılım kaynamayacak, çünkü Apple 3. parti uygulama ve uygulama mağazalarının hepsini denetleyecek ve 3. parti uygulama mağazası açmak için Apple’a para vermeniz gerekecek. Eğer zararlı bir yazılım yapılırsa Apple zaten bunu hızlıca engeller ve geliştiricilerine dava falan açar.
- Makaleler
- 9
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Hangi iPhone'u parçaladın, göstersene? Kıyamadığımız iPhone'muş. 5s falan parçalamışsındır herhalde. Bu kadar ukala olma, çocuk yanlış bir şey demiş olabilir ama boş havalara girme.Senin kullanmaya kıyamadığın Apple cihazları ben deneyim olsun diye parçalarına ayırıp atıyorum bilgin olsun, ha bu arada evet Samsung S24 Ultra kullanıyorum.
- Makaleler
- 43
Eki Görüntüle 57728
Bayadir İOS kullanıyordu. Birazda ekteki sebepten dolayı geçmiştir
Recep Baltaş ifşa gibi olmuş biraz.
Apple izin verdi bile ama Apple yolundan izin verdi.Senin kullanmaya kıyamadığın Apple cihazları ben deneyim olsun diye parçalarına ayırıp atıyorum bilgin olsun, ha bu arada evet Samsung S24 Ultra kullanıyorum.
Açık kaynak kodlu en işlevsel sisteme kafana göre laf atma. Ayrıca merak etme iOS 3. taraf programlara izin verince orası da casus yazılım kaynayacak hazır ol derim.
Abi sen ekosistem kısmındasın ben de Apple cihazlarımı ekosistem için kullanıyorum.
Kendisi bize fakir diyip eziklerken ben ona karşı çıkınca mı ukala oldum
Çerçevesine japon yapıştırıcısı bulaştığı için iPhone 15'i parçalarına ayırıp kasasını kırmıştım yenisine geçirmek için. 5s te parçalarım sıkıntı yok.
Android alanlara fakir diyip saldıranlara karşılık vermek
Ona karşı çıkana ukala demek
Apple izin verdi bile ama Apple yolundan izin verdi.
Bunu işin ehlinden dinleyin.
(ÖZELLİKLE ALTTAKİ VİDEOYU İZLEYİN)
- Makaleler
- 4
Şaka bir yana isteyen istediği işletim sistemini kullanır. iOS’un da kendince kolaylıkları var. Bir sıkıntı göremedim. Ayrıca şu “Android Spyware içeriyor” veya “Android fakirlerin kullandığı işletim sistemidir” saçmalıklarını bırakın.