Senin kullanmaya kıyamadığın Apple cihazları ben deneyim olsun diye parçalarına ayırıp atıyorum bilgin olsun, ha bu arada evet Samsung S24 Ultra kullanıyorum.
Açık kaynak kodlu en işlevsel sisteme kafana göre laf atma. Ayrıca merak etme iOS 3. taraf programlara izin verince orası da casus yazılım kaynayacak hazır ol derim.
Açık kaynak kodlu en işlevsel sisteme kafana göre laf atma. Ayrıca merak etme iOS 3. taraf programlara izin verince orası da casus yazılım kaynayacak hazır ol derim.
Konuyu fazla dağıtmadan açıklayayım. Hayır, iOS casus yazılım kaynamayacak, çünkü Apple 3. parti uygulama ve uygulama mağazalarının hepsini denetleyecek ve 3. parti uygulama mağazası açmak için Apple’a para vermeniz gerekecek. Eğer zararlı bir yazılım yapılırsa Apple zaten bunu hızlıca engeller ve geliştiricilerine dava falan açar.
Senin kullanmaya kıyamadığın Apple cihazları ben deneyim olsun diye parçalarına ayırıp atıyorum bilgin olsun, ha bu arada evet Samsung S24 Ultra kullanıyorum.
Hangi iPhone'u parçaladın, göstersene? Kıyamadığımız iPhone'muş. 5s falan parçalamışsındır herhalde. Bu kadar ukala olma, çocuk yanlış bir şey demiş olabilir ama boş havalara girme.
Abi sen ekosistem kısmındasın ben de Apple cihazlarımı ekosistem için kullanıyorum.
Şaka bir yana isteyen istediği işletim sistemini kullanır. iOS’un da kendince kolaylıkları var. Bir sıkıntı göremedim. Ayrıca şu “Android Spyware içeriyor” veya “Android fakirlerin kullandığı işletim sistemidir” saçmalıklarını bırakın.