Recep Baltaş neden Android kullanmıyor?

Çocuk yanlış bir şey demiş olabilir.

Maddi meselelere laf edip insanların damarına basmasın susalım o zaman. Gitsin ekosistemi anlatsın yazılımı anlatsın istediğini tercih etsin bende Apple'ı severim ve ürünlerini de kullanırım zaten ama boş boş konuşup millete fakir deyip ezikleyip ukalalık yapmasın.

Android'e virüs yuvası diyenler bilmediği linklere basıp virüs yiyor herhalde, her ne kadar Android'e virüs bulaşsa da iPhone'lara da bulaşır. Android'de güvenilir ve önerilen mağaza dışına çıkmadığınız sürece ciddi bir virüs yeme olasılığı imkansız. Gidip en dandik ne olduğu belirsiz uygulamaları indirirsen belki reklam virüsü çıkar onu da kolayca silersin verilerin tehlikeye girmez.

Bir markayı seviyorsunuz diye rakip marka kullanıcılarına saldırıp pisleşmeyin hemen, insan gibi düzgünce konuşup halledin sorununuzu. Babanızın markası sanki şuna bak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce video çektim bir ton. Geçtim MacBook'a, AirDrop ile iki dakkaya attım bütün videoları. Bu kolaylık varken kolay kolay geçmem Android'e.
Biz de fakirlikten ftp kullanalım değil mi ağabey?

Bunu işin ehlinden dinleyin.

(ÖZELLİKLE ALTTAKİ VİDEOYU İZLEYİN)

Bir virüsün yapacağı her şeyi Apple'nin kendisi yapıyor olmasın?

Son düzenleme:
Recep hocam için ekosistem daha önemli. Ayrıca halkın genelini söyleyecek olursak; Bilgili olmayan Android almasın kardeşim. Android linux tabanlı olduğu için. Çok harika şeyler yapabilirsiniz.
Aynen öyle, o işlevsellik zaten Android seçmek için en önemli etkenlerden birisi. iOS her ne kadar sade ve stabil olsa da Android işlevsel, önü açık sınırı olmayan serbest bir sistem.

Halka fakir demek yerine ben bilmiyorum demek daha doğru olur.
O arkadaşa dünyanın en zenginlerinden biri olan Bill Gates'in Samsung Z serisi cihazlarını kullandığını da belirtmek isterim.

Aynen öyle, o işlevsellik zaten Android seçmek için en önemli etkenlerden birisi. iOS her ne kadar sade ve stabil olsa da Android işlevsel, önü açık sınırı olmayan serbest bir sistem.
Halbuki Android'in yurt dışında daha pahalı olduğunu bilmiyor

Telefonun bootloaderine kadar oynayabiliyorsun. Linux ve yazılım bilginiz iyiyse, Telefonla cidden harikalar yaratabilirsiniz.

Halbuki Android'in yurt dışında daha pahalı olduğunu bilmiyor

Telefonun bootloaderine kadar oynayabiliyorsun. Linux ve yazılım bilginiz iyiyse, Telefonla cidden harikalar yaratabilirsiniz.
Samsung bizi düşünüp indirim yaptığı için daha ucuz sadece, normalde sizin dediğiniz gibi yurtdışında Samsung fiyatları daha pahalı. Ben İsveç'te birkaç sene önce en yeni modeller Samsung S22 Ultra ve iPhone 13 Pro Max'ti. O zaman ben Samsung'un 60 Euro daha fazla olduğunu görmüştüm. Bizim ülkemizde Samsung ucuz sadece normalde daha pahalı.

Ha şimdi Samsung övdüm diye Apple düşmanı olarak algılamayın. Bende iPhone'un stabilizasyonunu, tasarımını ve ekosistemini seven biriyim öyle taraflı değilim.

Android cihazlar ölmez, sadece dinlenirler. Ne zaman biri ona yeni bir iş (ROM) yüklerse. O zaman çalışmaya devam ederler.

Android cihazlar ölmez, sadece dinlenirler. Ne zaman biri ona yeni bir iş (ROM) yüklerse. O zaman çalışmaya devam ederler.
Yazılım şişince küçük bir format işlemi ile eski haline döndürmek diyelim biz hocam, temelde öyle yapıyoruz çünkü.

L
Yazılım şişince küçük bir format işlemi ile eski haline döndürmek diyelim biz hocam, temelde öyle yapıyoruz çünkü.

Mesela en iyi örnek. Fakir diyip geçtiği telefon mini bilgisayar aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…