1749669028800.webp

Türk Telekom'u da satacağız, bunu bilin, Türk Telekom'u da!

Casper, Sapphire, James Donkey, Everest gibi markaları satmanın ve almanın suçu idam olurdu.

"Hayatta en hakiki mürşit Asus'tur, MSI'dır!" sözünün sahibi olurdu.

Ülkenin saat dilimini California saat dilimine taşırdı, herkes işe akşam 10 gibi giderdi ama o saatte Güneş yeni doğuyor olurdu.

Simetrik gigabit internet sağlamayan telekom şirketlerinin sahiplerini çarmıha gererdi.

Teknoloji ürünlerine gümrük vergisi, ÖTV ve KDV sıfırlanırdı.

Yurt dışı alışveriş limiti kaldırılırdı.

Her ilde bazı üniversitelere el konulup sadece yapay zeka araştırma üniversitelerine dönüştürülürdü.

Güngör soyadı kullanımdan kaldırılırdı.

Mizah kategorisinde açılmış bu konuya ciddi cevap vermek istiyorum. Kendisini X'den takip ediyorum ve ara sıra X'e bakıyorum.

Bir de bunun olmayacağını varsayacağım. Bir de arkasının güçlü olduğunu varsayacağım.

1. Teknolojik olarak geliştirdik. Herkesin aklına gelecek ilk konu zaten teknoloji. Piyasaya kalitesiz ürün sokan firmalara bir takım yaptırımlar uygulardı.

2. Operatör firmalarının başını ağrıtırdı. Muhtemelen Starlink'in ülkeye gelmesini sağlardı. Şu anda Starlink'in ülkeye girişini depremde işe yaramayan ve karnı doymayan 2 operatör engelliyor. Diğer operatör ise pek çekmiyor.

3. Trafik konusuna el atardı. Bununla ilgili çok haklı paylaşım yapmıştı. Bu sorunu her gün ben de yaşıyorum. Ayağımı zorla yola atmadığım sürece arabalar yayaya yol vermiyor. Bir başka trafik konusunda da "Yapay zeka bile Ümraniye’de aracı kaldırıma park ediyor." şeklinde paylaşım yapmıştı.

4. İnsanların aşırı sosyal çürümüş ve bozulmuş ahlak yapılarına karşı önlem olarak caydırıcı cezaları devreye alırdı.

Evet herkesin aklına sadece teknoloji geliyor ama mesleğine ara verip çok daha iyi bir ülke için çalışırdı buna eminim. Ukrayna devlet başkanı Volodimir Zelenski eskiden komedyendi. Şu anda ülkenin komedi alanıyla uğraşmıyor.

Grok'a da soralım: @buckberi X hesabı cumhurbaşkanı olsaydı neler yapardı? Tweetleri inceleyerek analiz et.
(Analiz ediliyor: 9 saniye, 110 gönderi, 15 web sayfası okundu.)
@buckberi cumhurbaşkanı olsaydı:
  • İnternet sansürünü kaldırır, özgür ve sınırsız erişim sağlardı.
  • 5G ve fiber altyapıyı güçlendirir, teknoloji AR-GE’sine yatırım yapardı.
  • Bürokrasiyi azaltır, şeffaf ve pratik bir yönetim kurardı.
  • Halkla mizahi, samimi bir dille iletişim kurar, gençleri kucaklardı.
  • Teknolojiye eşit erişimi destekler, engelli bireyler için dijital erişilebilirliği artırırdı.
  • Yerli teknoloji üretimini teşvik eder, global standartlara uygun politikalar geliştirirdi.
  • Absürt devlet uygulamalarını eleştirir, halk odaklı çözümler üretirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olsun, varolsun rehberleri sayesinde çok şey öğrendim. Teknoloji bilgisinden sonra, siyasi görüşünü de beğeniyorum kendisinin. İyide bir insan olduğunu bilmeyen yoktur muhtemelen. Ama ne demişler, meyve veren ağaç taşlanır.